Οδοντόκρεμα για γερά νύχια; 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας που ίσως δεν γνωρίζατε

Οδοντόκρεμα για γερά νύχια; 5 χρήσεις της οδοντόκρεμας που ίσως δεν γνωρίζατε

Κι όμως είναι...θαυματουργή! 

Με την οδοντόκρεμα αρχίζουμε και τελειώνουμε την ημέρα μας, όμως η χρήση της τελικά δεν είναι μόνο αυστηρά για τα δόντια μας. Μπορεί για αυτό να κατασκευάστηκε αλλά πολυμήχανες νοικοκυρές δοκίμασαν να την χρησιμοποιήσουν και αλλού με αποτέλεσμα...αστραφτερά! Δείτε 5 χρήσεις της οδοντόκρεμα που μπορεί να μην της γνωρίζατε.

Χέρια που μοσχομυρίζουν: Αν καθαρίσατε σκόρδο, κρεμμύδια, ψάρια μην ανησυχείτε πλύνετε τα χέρια σας με οδοντόκρεμα και η δυσοσμία θα έχει εξαφανιστεί.

Δυνατά νύχια: Η οδοντόκρεμα κάνει τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας πιο γερά και λευκά. Τρίψτε τα με μια οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείτε πια.

Καθαροί τοίχοι: Μπέρδεψαν τα παιδάκια σας τον τοίχο με το μπλοκ ζωγραφικής; Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι και όλα θα είναι μια χαρά.

Θάμπωσε η μάσκα θαλάσσης: Τρίψτε την επιφάνεια με οδοντόκρεμα και θα είναι σαν καινούργια. το ίδιο ισχύει και για το κράνος.

Οδοντόκρεμα vs σπυράκια: Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν μια σταγόνα οδοντόκρεμα σε ένα ενοχλητικό σπυράκι το βράδυ και την επόμενη πλένουν πολύ καλά το πρόσωπό τους.

Διαβάστε επίσης:

Απομακρύνετε τις αυτοκόλλητες ετικέτες από τις αγορές σας

Τι να κάνετε όταν σας «χτυπούν» οι καινούργιες γόβες: Το κόλπο της γιαγιάς!