Μπανιέρα η μεγαλύτερη αποτυχία του σπιτιού! Το ¼ του πληθυσμού δεν το απολαμβάνει

Μπανιέρα η μεγαλύτερη αποτυχία του σπιτιού! Το ¼ του πληθυσμού δεν το απολαμβάνει

Πότε μπήκατε για τελευταία φορά στη μπανιέρα για ένα αφρόλουτρο;

Κι όμως όταν πήγατε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα σπίτι κοιτάξατε πολύ προσεκτικά τα μπάνια και είμαστε σίγουροι ότι αν δεν είχε μεγάλη μπανιέρα, απορρίψατε την ιδέα να μείνετε εκεί. Γιατί όμως; Κάθε πότε γεμίζετε με νερό τη μπανιέρα και απολαμβάνετε το μπάνιο σας; Η απάντηση που θα δώσετε είμαστε σίγουροι ότι είναι απογοητευτική και θα συμφωνήσετε με τη σειρά σας με τα αποτέλεσμα έρευνας που έγινε στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα έρευνα που έγινε στη Βρετανία δείχνει ότι το 26% των ανθρώπων δεν προλαβαίνουν να κάνουν μπάνιο στη μπανιέρα ενώ εκατομμύρια άνθρωποι επιλέγουν την γρήγορη και αποτελεσματική λύση του ντους το οποίο μπορεί να έχει διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα.
Όπως φαίνεται οι νεότερες ηλικίες από 18-24 ετών χρησιμοποιούν μόνο το ντους ενώ το ανησυχητικό είναι πως το 17% του πληθυσμού δαπανά λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα για να... απολαύσει το ντους του κάθε πρωί.
Μια ολόκληρη γενιά, λοιπόν, χάνει την εκπληκτική αίσθηση που είχαν π.χ οι παππούδες μας να γεμίζουν την μπανιέρα με καυτό νερό και να χαλαρώνουν με τις ώρες. Όμως και αυτό είναι χαρακτηριστικό της έντονης – αγχώδης και απαιτητικής σύγχρονης ζωής που ζούμε.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε μόνες σας μυρωδάτο baby oil (χωρίς χημικές ουσίες)

Βάζετε μολύβι ματιών και μετά από λίγο εξαφανίζεται; Tips για να το σταθεροποιήσετε τώρα!