Tι δώρο να πάρεις σε κάποιον που... τα έχει όλα;

Γωγώ Φούντα
Tι δώρο να πάρεις σε κάποιον που... τα έχει όλα;

Πάρτε ιδέες για να αποφύγετε τον κλασικό χριστουγεννιάτικο πονοκέφαλο

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα, κυρίως βέβαια για τα παιδιά, αλλά κι εμείς οι ενήλικες όλο και κάτι... τσιμπάμε! Παρόλο λοιπόν που η επιλογή ενός δώρου, θα έπρεπε να είναι ευχάριστη και απολαυστική, καταντάει συνήθως κουραστική διότι εύλογα γεννάται η απορία: Τι να πάρεις σε κάποιον που τα έχει όλα; Ή τι να πάρεις σε κάποιον που του έχεις πάρει τα πάντα όπως για παράδειγμα στην μαμά ή στην κολλητή σου; Παρακάτω σας έχουμε κάποιες έξυπνες ιδέες για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Αν για παράδειγμα ψάχνετε κάτι για την μαμά σας, ή μία θεία που αγαπάτε πολύ ή κάποιο γυναικείο πάντα πρόσωπο, μία τέλεια και πρωτότυπη λύση είναι να πληρώσετε σε ένα ανθοπωλείο μία μηνιαία συνδρομή ώστε να στέλνουν στο πρόσωπο αυτό κάθε μέρα φρέσκα λουλούδια. Και ποια μαμά δεν αγαπάει τα λουλούδια;

Όσον αφορά στην κολλητή, τον αδερφό ή το φίλο σας, από το να κάνετε τα ίδια κάθε χρόνο σκεφτείτε τι είναι αυτό που αγαπούν πιο πολύ! Αν για παράδειγμα αγαπούν το θέατρο, κάντε τους δώρο ένα εισιτήριο για μία παράσταση ή αν αγαπούν τον αθλητισμό ένα... διαρκείας της αγαπημένης τους ομάδας! Μία μέρα σε spa για την κολλητή σας είναι τέλεια και σίγουρα θα το εκτιμήσει ή ακόμα και μία συνδρομή σε γυμναστήριο αν της αρέσει η γυμναστική και είναι στενεμένη οικονομικά.

Τέλος, αν έχετε ταλέντο σε κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να κάνετε όμορφα δώρα! Αν είστε καλή μαγείρισσα, μπορείτε να φτιάξετε πίτες ή γλυκά και να τα μοιράσετε μέσα σε όμορφες συσκευασίες. Αν από την άλλη σας αρέσουν οι χειροτεχνίες, φτιάξτε κάτι για το καθένα, το οποίο θα ταιριάζει με την προσωπικότητα και το χώρο του. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι ακόμα και μία απλή κάρτα με τη δική σας πάντα πινελιά.

Βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας να δουλέψει και σίγουρα θα κάνετε πολλούς να χαμογελάσουν!

Διαβάστε επίσης:

Ο πιο έξυπνος τρόπος να βγάλετε σημάδια από το ξύλινο τραπέζι

Απλά tips για να δείχνετε όμορφη χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Επισκέπτες της τελευταίας στιγμής; Τακτοποιήστε την είσοδο!