Ρεβεγιόν της τελευταίας στιγμής: Διοργανώστε το και κλέψτε την παράσταση!

Ρεβεγιόν της τελευταίας στιγμής: Διοργανώστε το και κλέψτε την παράσταση!

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς budget

Αν, ακόμα και τώρα, δεν έχετε σχέδια για την αλλαγή του χρόνου, είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβαίνει και με πολλούς από τους φίλους σας. Μήπως πρέπει να σκεφτείτε, πολύ σοβαρά, να γίνετε η οικοδεσπότης ενός πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν της τελευταίας στιγμής; Αν πανικοβάλλεστε και μόνο στην σκέψη, έχουμε να σας πούμε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να διοργανώσετε ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο, χωρίς να ξοδευτείτε.

Φαγητά και ποτά
Κατά πάσα πιθανότητα, όλο και κάποιο απόθεμα αλκοόλ έχετε ήδη στο σπίτι, από τα Χριστούγεννα ή άλλες εορταστικές περιστάσεις. Αξιοποιήστε έξυπνα όσο φαγητό μπορεί να έχετε στο ντουλάπι σας, και πείτε στους φίλους να φέρουν ό,τι σας λείπει, όπως το αγαπημένο τους ποτό, ή μικρά σνακ. Μην ντραπείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους να φέρουν ό,τι μπορούν να συνεισφέρουν στον μπουφέ, αφού είναι εντελώς τελευταία στιγμή.

Διακόσμηση
Το μόνο που θα χρειαστείτε (και μάλλον έχετε ήδη) είναι χριστουγεννιάτικα φωτάκια και κεριά. Βέβαια, αν έχετε ήδη και άλλα εποχιακά διακοσμητικά, όπως χαρτοπετσέτες ή χάρτινα ποτηράκια, είναι ευπρόσδεκτα. Βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε ό,τι σας έχει μείνει από τα Χριστούγεννα- για παράδειγμα, χρησιμοποιείστε χαρτί περιτυλίγματος σας σουπλά σε δίσκους.

Ψυχαγωγία
Υπάρχουν διάφορα apps για το κινητό ή το tablet που δημιουργούν playlists με μουσικά κομμάτια για κάθε περίσταση, Κατεβάστε ένα και αφήστε την τεχνολογία να κάνει την δουλειά για εσάς.


Dress code
Επειδή όλα γίνονται τελευταία στιγμή, μην βάλετε τους καλεσμένους σας να ανησυχούν για το outfit ή το hairstyling τους. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε και εσείς από το ίδιο άγχος. Πείτε σε όλους, όταν τους καλείτε ότι πρόκειται για ένα χαλαρό, casual πάρτι της τελευταίας στιγμής και ξεκαθαρίστε ότι ο καθένας μπορεί να έρθεις όπως νιώθει άνετα- ακόμα και με τις πιτζάμες του.

Διαβάστε ακόμα:
Τα do's & dont's της Πρωτοχρονιάς... Νομίζεις ότι είσαι έτοιμη;
To dress code της πρώτης μέρας του χρόνου. Έξυπνα tips για εντυπωσιακό στιλ!
Οι 20 υποσχέσεις στον εαυτό σου που μπορείς (και πρέπει) να τηρήσεις τη νέα χρονιά