Ήρθαν οι εκπτώσεις! Ο απόλυτος οδηγός επιβώσης για να μην κάνετε ΞΑΝΑ τα ίδια λάθη

Γωγώ Φούντα
Ήρθαν οι εκπτώσεις! Ο απόλυτος οδηγός επιβώσης για να μην κάνετε ΞΑΝΑ τα ίδια λάθη

Απλές συμβουλές για να μην σας κυριεύσει το... υπερκαταναλωτικό αμόκ!

Αν είσαι γυναίκα και δεν γνωρίζεις ότι αυτή η περίοδος που διανύουμε, είναι η σημαντικότερη ίσως στη... στιλιστική μας ζωή, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να διαβάσεις το θέμα αυτό γιατί πολύ απλά δεν θα βρεις κανένα απολύτως ενδιαφέρον!

Αν λοιπόν για εσάς, η περίοδος αμέσως μετά τις γιορτές είναι πολύ πιο σημαντική από τις... ίδιες τις γιορτές, γιατί πολύ απλά αρχίζουν οι περιβόητες εκπώσεις, τότε κάντε τον κόπο και ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Φτιάξαμε λοιπόν έναν οδηγό για σωστές και... ψύχραιμες αγορές, ο οποίος θα σας βοηθήσει και πολλά χρήματα να μην ξοδέψετε και να μην αγοράσετε ό, τι παλιατζούρα βρεθεί μπροστά σας. Έχουμε και λέμε...

Πριν ξεχυθείτε στους δρόμους ρίξτε μια ματιά στη ντουλάπα, στα συρτάρια ή οπουδήποτε αλλού αποθηκεύετε ρούχα και παπούτσια την τελευταία 5ετία. Επειδή σας μιλάμε εκ πείρας, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ανακαλύψετε θησαυρούς, αφόρετους, οι οποίοι και in fashion είναι και σας ταιριάζουν γάντι! Δεν σας έχει τύχει να αγοράσετε κάτι πέρυσι και να το λατρέψετε φέτος; Ε αυτό ακριβώς λέμε!

Αφού λοιπόν έχετε σημειώσει στο θολωμένο σας μυαλό ή και σε μπλοκάκι αν είστε πιο οργανωτικές αυτά που χρειάζεστε τότε μπορείτε να πάρετε τους δρόμους και τα βουνά. Προσοχή, καλό θα ήταν την ώρα που ψωνίζετε να μην μασουλάτε απολύτως τίποτα, γιατί παρασύρεστε και καλό θα ήταν, βασικά απαραίτητο, να πάτε ολομόναχες! Έτσι ούτε από γνώμη φίλης, αγοριού ή μαμάς θα επηρεαστείτε και όντως θα πάρετε αυτό που εσείς θέλετε!

Μην κάνετε το λάθος να μην δοκιμάζετε τα ρούχα, γιατί είνα σοκαριστικό το πόσο διαφορετικά δείχνουν στην κρεμάστρα και πόσο διαφορετικά πάνω μας. Κάντε τη βόλτα σας με το ρούχο, δείτε το, μελετήστε το, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό γιατί περιμένουν κι άλλες πεινασμένες... γυναίκες! Επίσης, μην κάνετε ποτέ το λάθος να ακούσετε την πωλήτρια. Είναι ικανή να σας πουλήσει οποιοδήποτε τερατούργημα γιατί αυτή είναι η δουλειά της!

Μην αγοράζετε μικροπράγματα στις εκπώσεις. Πάρτε ένα παλτό, ένα ζευγάρι καλά παπούτσια ή την τσάντα που έχετε βάλει στο μάτι. Αυτό φυσικά σημαίνει έρευνα αγοράς, η οποία θα πρέπει να έχει προηγηθεί, γιατί διαφορετικά σας βλέπουμε με 10 άχρηστα μπλουζάκια!

Προτιμήστε τα εμπορικά κέντρα, ή περιοχές που τα καταστήματα είναι συγκεντρωμένα. Δεν είναι κρίμα να πρέπει να διανύετε τεράστιες αποστάσεις μόνο και μόνο για να βρείτε ένα παντελόνι;

Τέλος, μην πάρετε μαζί σας κάρτα! Τα μετρητά είναι η καλύτερη λύση γιατί πολύ απλά κάποια στιγμή τελειώνουν! Και πιστέψτε μας, είναι πολύ καλύτερα έτσι γιατί αλλιώς σας βλέπουμε με υπερχρεωμένες κάρτες! Άντε και καλές αγορές!

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε το δικό σας απορρυπαντικό για να εξοντώσετε τα άλατα από το μπάνιο

Μάθετε πώς να δέσετε μία γραβάτα

Δεν έχεις χρόνο για κομμωτήριο; Ιδού 6 ponytails που θα φτιάξεις μόνη σου πριν το ρεβεγιόν