Tα 5 καλύτερα τρικς για να βγαίνετε θεά σε κάθε φωτογραφία!

Γωγώ Φούντα
Tα 5 καλύτερα τρικς για να βγαίνετε θεά σε κάθε φωτογραφία!

Και πείτε αντίο στη... φωτο-αγένεια!

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια κορίτσια: Όλες, μα όλες έχουμε χαζέψει φωτογραφίες φίλων μας σε facebook και Ιnstagram και όλες ανεξαιρέτως, έχουμε ζηλέψει και έχουμε γίνει λιγάκι έξαλλες με την ικανότητα μερικών γυναικών να δείχνουν τέλειες σε κάθε φωτογραφία! Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Οι γυναίκες που έχουν αυτό που λέμε φωτογένεια, είναι αυτές που φωτογραφίζονται και πιο συχνά από τις υπόλοιπες, κάτι που σημαίνει ότι αυτό που κάνουν το αγαπούν! Και τι συμβαίνει όταν κάτι το κάνεις συχνά; Το μαθαίνεις καλύτερα φυσικά! Οπότε αγαπημένες φίλες, αν θέλετε να βγαίνετε θεές στις φωτογραφίες, ή έστω όχι σαν παιδάκι που το έχουν μαλώσει, δεν έχετε παρά να ακολυθήσετε 5 πολύ βασικές συμβουλές των... πολυφωτογραφημένων φίλων μας! Έχουμε και λέμε:

1. Η γλώσσα πίσω από τα δόντια! Χαλαρώνει το πρόσωπο και του δίνει μεγαλύτερη φυσικότητα!

2. Ποτέ μα ποτέ σε λευκό φόντο! Το λευκό έχει την τάση να αναδεικνύει τις ατέλειες! Προτιμήστε πιο... φυσικά χρώματα!

3. Οι ώμοι πίσω! Δεν υπάρχει πιο κλασική συμβουλή από αυτή. Αν μάλιστα τη συνδυάσετε με μέσα κοιλιά και ίσια πλάτη έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας!

4. Πάρτε το... πλαγίως! Η κλασική πόζα μοντέλου, σε ημι-πλάγια πόζα το κεφαλάκι προς τα πίσω, και καλά αυθόρμητο, και τα μάτια καρφωμένα, με νάζι πάντα στο φακό! Αισθάνεστε λίγο γελοίες; Θέλετε ή δε θέλετε να βγείτε ωραίες;

5. Κλείστε τα μάτια και ανοίξτε τα σιγά σιγά λίγο πριν το κλικ! Έτσι και λάγνο ύφος θα έχετε και τα μάτια σας θα έχουν υγρανθεί αρκετά ώστε να... γράφουν καλύτερα!

Άντε και τώρα που είναι γιορτές τρέξτε να εφαρμόσετε τις συμβουλές μας! Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεθώριασαν τα μαύρα ρούχα σας; «Ανανεώστε» τα με αυτά τα tips

Χρησιμοποιείτε καφετιέρα χειρός; Κάντε την να λάμπει!