10 τρικ ομορφιάς που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Γωγώ Φούντα
10 τρικ ομορφιάς που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Και χωρίς να ξοδέψετε ευρώ!

Καλή και η φυσική ομορφιά δεν λέμε, αλλά επειδή είμαστε κορίτσια και όσο να πεις η εμφάνισή μας μας ενδιαφέρει και θέλουμε να είμαστε πάντα στην τρίχα, κάθε φορά ανακαλύπτουμε κάποια νέα τρικς ώστε να μπορούμε με απλά πράγματα και κυρίως απλά μέσα, να γινόμαστε όμορφες και εντυπωσιακές. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τα πιο τέλεια και πρωτότυπα κόλπα ομορφιάς τα οποία είναι τόσο απλά και εύκολα που σίγουρα δεν θα το πιστεύετε!

1. Μπορείτε να μετατρέψετε το μολύβι ματιών σε eye liner με έναν μόνο... αναπτήρα! Δεν έχετε παρά να ζεστάνετε την μύτη του μολυβιού για λίγα δευτερόλεπτα και θα έχετε το πιο αποτελεσματικό eye liner χωρίς καν να χρειαστεί να το πληρώσετε!

2. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για το τέλειο γατίσιο βλέμμα! Δεν έχετε παρά να το τοποθετήσετε στην άκρη του βλεφάρου και να τραβήξετε τη γραμμή σχηματίζοντας την κλασική καμπύλη του κουταλιού! Εγγυημένα αποτελέσματα.

3. Με το ίδιο κουτάλι μπορείτε να απλώσετε μάσκαρα και να μη λερώσετε το πάνω μέρος του βλεφάρου. Αρκεί φυσικά να το τοποθετήσετε ανάμεσα στις βλεφαρίδες και το βλέφαρό σας!

4. Μπορεί να λένε ότι την μάσκαρα δεν κάνει να την κρατάμε πάνω από τρεις μήνες, αλλά αν παρατηρήσετε να ξεραίνεται νωρίτερα, δεν έχετε παρά να προσθέσετε λίγες σταγόνες αλατόνερου και θα γίνει σαν καινούρια!

5. Πριν χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι βλεφαρίδων ζεστάνετέ το με το πιστολάκι για λίγα λεπτά, ώστε να συσσωρεύσει θερμότητα και τα αποτελέσματα να είναι ακόμα πιο δραστικά. Ίσως να μη χρειαστείτε καν μάσκαρα!

6. Λίγο πριν απλώσετε την μάσκαρα και για να δείχνουν οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές και εντυπωσιακές, ρίξτε λίγη πούδρα πάνω τους ή απλώστε λίγη από τη σκιά σας σε αυτές.

7. Αν θέλετε να διαρκεί το κραγιόν σας όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν έχετε παρά να καλύψετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντηλο και να περάσετε από πάνω λίγο ταλκ. Με τον τρόπο αυτό το κραγιόν γίνεται ματ και διαρκεί πολύ περισσότερο.

8. Για να απλώσετε τέλεια και με ακρίβεια το κραγιόν σας, δεν έχετε παρά να σχηματίσετε ένα Χ στο πάνω χείλος και να το έχετε σαν οδηγό ώστε το αποτέλεσμα να μην σας απογοητεύσει.

9. Ο σωστός τρόπος για να απλώσεις το κονσίλερ δεν είναι τοπικά με μικρά κυκλάκια αλλά σχηματίζοντας ένα τρίγωνο ακριβώς κάτω από το μάτι! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

10. Όσο κι αν σας ακουστεί κάπως, οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια ημέρας έχουν τις καλύτερες απορροφητικές ιδιότητες οπότε δεν είναι τυχαίο που πολλοί τις συστήνουν, προκειμένου να απομακρυνθεί η λιπαρότητα από το πρόσωπο. Πραγματικά αποδίδει!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεθώριασαν τα μαύρα ρούχα σας; «Ανανεώστε» τα με αυτά τα tips

Χρησιμοποιείτε καφετιέρα χειρός; Κάντε την να λάμπει!