Πώς να κάνετε το ξύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο

Πώς να κάνετε το ξύρισμά σας να διαρκέσει περισσότερο

4 βασικά tips που ίσως να μη γνωρίζατε

Το συγκεκριμένο θέμα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε γυναίκες, διότι μόνο αν είσαι γυναίκα μπορείς να αντιληφθείς τα βασανιστήρια που όλες τραβάμε σχεδόν καθημερινά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με το ξύρισμα και την αέναη επίτευξη της τέλειας, απαλής και λείας γάμπας!

Όσες από εσάς λοιπόν, για ακόμη μία χρονιά δεν προνοήσατε να καταφύγετε σε πιο μόνιμες μεθόδους αποτρίχωσης, είναι βέβαια και το οικονομικό στην μέση, και τώρα τέλη Μαΐου παλεύετε με το ξυραφάκι, σας έχουμε κάποια απλά tips, τα οποία πιθανόν να μη γνωρίζατε και τα οποία θα κάνουν την αποτρίχωση με ξυραφάκι να διαρκέσει περισσότερο (ναι καλά διαβάσατε)! Ας πάμε να δούμε λοιπόν τα πιο βασικά και μας ευχαριστείτε στο τέλος...

1. Μην κάνετε σε καμία περίπτωση το λάθος να ξυριστείτε χωρίς να έχετε κάνει απολέπιση! Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί πολύ απλά, η απολέπιση επιτρέπει σε όλες τις τρίχες να βγουν στην επιφάνεια και άρα να κάνει το έργο σας ευκολότερο!

2. Αυτό που έλεγαν παλιά οι άντρες, κόντρα ξούρα, αυτό θα πρέπει να γίνει το Ευαγγέλιό σας! Ξυριστείτε λοιπόν, με φορά αντίθετη από αυτή που είναι οι τρίχες, με αργές και διακεκομμένες κινήσεις, γιατί οι απότομες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα κοψίματα και αμυχές, κάτι που φυσικά δεν είναι το ζητούμενο! Όταν τελειώσετε μπορείτε να περάσετε ένα χέρι και προς διάφορες κατευθύνσεις διότι οι τρίχες, κακά τα ψέματα, μεγαλώνουν... ατάκτως!

3. Αμέσως μετά το ξύρισμα, απλώστε μία λοσιόν σώματος. Έχει αποδειχθεί, ότι τα ειδικά προιόντα για μετά το ξύρισμα, έχουν την ικανότητα να επιβραδύνουν την ανάπτυξη της τριχοφυΐας! Εκτός φυσικά από αυτό, αφήνουν και το δέρμα σούπερ απαλό!

4. Και για το τέλος, αφήσαμε κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζατε: Αν θέλετε να μειώσετε την τριχοφυΐα τους σώματος, αποφύγετε τους υδατάνθρακες και ειδικά τους επεξεργασμένους. Αντ' αυτού, αυξήστε τα λαχανικά και τη βιταμίνη Β6.

Διαβάστε ακόμη:

Πας κομμωτήριο; 4 πράγματα που δεν ήξερες για το κόψιμο των μαλλιών σου

Εκκαθάριση τώρα: Πώς θα ξεφορτωθείτε τα περιττά ρούχα από την ντουλάπα σας