Kάντε την κυτταρίτιδά σας αόρατη, με το τρικ των αγγέλων της Victoria' s Secret

Γωγώ Φούντα
Kάντε την κυτταρίτιδά σας αόρατη, με το τρικ των αγγέλων της Victoria' s Secret

To απόλυτο κόλπο από τα κατάλληλα πρόσωπα

Ναι ξέρουμε κορίτσια: Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η κυτταρίτιδα και δυστυχώς τις περισσότερες φορές η μάχη εναντίον της είναι άνιση! Όχι γιατί δεν μπορεί να καταπολεμηθεί, αλλά γιατί χρειάζεται πολλή προσπάθεια και αρκετές θυσίες, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε το κορμί μας χωρίς ίχνος φλοιού πορτοκαλιού.

Οπότε λοιπόν, και επειδή το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα, και επειδή είμαστε άνθρωποι, κάτι που σημαίνει ότι και το γλυκό μας θα το φάμε και τη γυμναστική θα την παραλείψουμε, μη σας πούμε θα την καταργήσουμε και τελείως, σας έχουμε ένα πανέξυπνο τρικ, κατευθείαν από τα αγγελάκα της Victoria's Secret, που μας αποκαλύπτουν πώς καταφέρνουν να κάνουν την κυτταρίτιδά τους αόρατη! Όχι ότι έχουν και ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά λέμε τώρα.

Το παν λοιπόν κορίτσια, είναι σε ποιο σημείο του σώματός σας θα τραβήξετε την προσοχή! Συγκεκριμένα, φροντίστε να απλώσετε ένα προιόν λάμψης στα μέρη του ποδιού σας που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, για παράδειγμα μπροστά και προς τα κάτω, ώστε το μάτι να πέφτει πάνω στο φωτεινο σημείο και να αδιαφορεί για τα υπόλοιπα τα... σκοτεινά! Επιπλέον, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μακριές φούστες με τα εντυπωσιακά σκισίματα στα πλάγια, καθώς έτσι τραβάτε την προσοχή σε ένα μικρό σημείο του ποδιού, με αποτέλεσμα αν υπάρχει πρόβλημα, να φαίνεται περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτε μόνοι σας ένα girlie βραχιόλι από αλυσίδα

4 λάθη που κάνεις με το σίδερο μαλλιών και πώς να τα αποφύγεις