Cool UR Style: Έλενα και Έντζη Γαλύφα απαντούν στο ερωτηματολόγιο μόδας του Queen.gr!

Cool UR Style: Έλενα και Έντζη Γαλύφα απαντούν στο ερωτηματολόγιο μόδας του Queen.gr!

Τα αγαπημένα κορίτσια της μόδας μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά του στυλ τους και μας αφήνουν να τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα

Η Έντζη και η Έλενα Γαλύφα, ή αλλιώς τα COOL UR STYLE κορίτσια, είναι δυο αδερφές οι οποίες μπορεί να μπήκαν στην μπλογκόσφαιρα πριν από 8 μήνες, η αποδοχή τους όμως από τοΝ κόσμο και η δουλειά τους αποδυκνύει πως είναι κάτι που ξέρουν να κάνουν καλά και θα μας απασχολήσουν πολύ και στο μέλλον. Μετρούν στο βιογραφικό τους ήδη συνεργασίες με πάρα πολλά brands, ενώ δεν ασχολούνται τυχαία με την μόδα μιας και η Έλενα είναι fashion buyer ενώ η Έντζη brand expert στα Victoria’s Secret! Μια πρόσφατη επιτυχία τους, είναι τα βιντεάκια με fashion tips που γυρίζουν για λογαριασμό της εκπομπής ΕΛΕΝΗ με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δείχνει οτι σίγουρα δεν μας συστήθηκαν τυχαία… Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα!

collage5 33907

Πώς θα χαρακτήριζες το προσωπικό σου στυλ με 3 λέξεις;
Elena: Casual elegant τις περισσότερες φορές, τολμώντας αρκετά το mix n match.
Angie: Sporty chic, σίγουρα με δόσεις glam όταν χρειάζεται!


Style icon;
Elena: Olivia Palermo.
Angie: Η Victoria Beckham. Λατρεύω το αυστηρό και minimal ύφος στις εμφανίσεις τις και στην Collection της ενώ μου αρέσει και η γερμανίδα blogger Maja Wyh!

Αγαπημένος σχεδιαστής μόδας;
Elena: Μου αρέσει πολύ η Phoebe Philo, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις δημιουργίες της CELINE , φέτος όμως μου έχει κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον ο Anthony Vaccarello.
Angie: GIORGIO ARMANI, old time classic. H φετινή συλλογή ARMANI PRIVE Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 με άφησε πραγματικά άφωνη.


Ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που δε θα αντάλλαζες με τίποτα;
Elena: Το σακάκι μου!
Angie: Το μαύρο cigarette παντελόνι μου ή ένα από τα τζιν μου.

collageΑ b1daa


Ποιο είναι το αγαπημένο σου κόσμημα;
Elena: Statement κοσμήματα στο λαιμό, αλλά περισσότερο το καλοκαίρι. Θεωρώ ότι σου αλλάζουν όλη σου την εμφάνιση! Για τώρα το χειμώνα δεν θα σου πω τόσο κόσμημα, όσο αξεσουάρ που είναι τα καπέλα μου.
Angie: Τα δαχτυλίδια μου, γιατί μια γυναίκα πρέπει να προσέχει την κάθε της λεπτομέρεια, έτσι δεν είναι;


Τακούνια ή sneakers;
Elena & Angie: KAI TA ΔΥΟ!


Αγαπημένο περιοδικό μόδας;
Elena: My fashion inspiration starts with a PORTER!
Angie: I am a cosmo girl!


Σε ποια καταστήματα κάνεις τις περισσότερες αγορές σου;
Elena & Angie: Αν και μας αρέσει το interactive shopping, τελευταία κάνουμε αγορές σε on line καταστήματα όπως: το www.asos.com όπου έχουμε αγοράσει πολλά vintage κομμάτια και σε πολύ καλές τιμές, το www.net-a-porter.com, όταν έχει sales μπορείς να αγοράσεις θησαυρούς, το www.victoriassecret.com έχει πολλές προσφορές και αξίζει αν είσαι και συνδρομητής γιατί έχεις πολλά bonus και τώρα τελευταία δοκιμάσαμε το καινούργιο online store www.zara.com, όπου μπορείς να βρεις τα κομμάτια που πραγματικά αναζητείς σε no time!

collage2 fc84d


Αν ανοίξουμε την τσάντα σου, τι θα βρούμε σίγουρα μέσα;
Elena: Το laptop μου και την ατζέντα μου σίγουρα, ως κλασική Αιγόκερως θέλω να είμαι πάντα οργανωμένη! Ααααα και μια μπάρα δημητριακών γιατί είμαι συνέχεια on the run και θέλω να προφυλάσσομαι από τις περιττές θερμίδες του πρόχειρου φαγητού.
Angie: Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα body mist Victoria’s Secret γιατί πρέπει πάντα να μυρίζουμε όμορφα, ένα νεσεσέρ με τα καλλυντικά μου και ένα μπουκαλάκι νερό!


Η τελευταία σου στιλιστική εμμονή;
Elena: Ζώνη στην μέση πάνω από πουλοβεράκια και παλτό!
Angie: Τα oversized coats.

Πόση ώρα σου παίρνει να ετοιμαστείς το πρωί;
Elena: Συνήθως πάντα έχω in mind συνδυασμούς ρούχων για να ντυθώ στην καθημερινότητα μου και δεν μου παίρνει πολύ ώρα, εκτός αν είναι να πάω κάπου πιο καλά όπου μπορεί να προκαλέσω και πανικό σαν γυναίκα και εγώ!
Angie: Είμαι πολύ cool με την εμφάνιση μου δεν πολυαγχώνομαι το πως θα δείχνω. Σε 20 λεπτά είμαι έτοιμη, καλά δεν είναι;


Το αγαπημένο σου προϊόν ομορφιάς;
Elena: Moroccanoil για τα μαλλιά, δεν μπορώ να βλέπω φριζαρισμένες άκρες και γενικώς πρέπει να φροντίζουμε την εικόνα των μαλλιών μας και να δείχνουν υγιή.
Angie: Oil control lotion by MAC. Μειώνει την λιπαρότητα του προσώπου μου και δεν με κάνει να γυαλίζω όταν φοράω make up.


Marilyn Monroe ή Audrey Hepburn;
Elena: Coco Chanel.
Angie: "The true beauty of a woman is reflected in her soul" -Audrey Hepburn.


Αγαπημένη ταινία;
Elena: Έχω πολλές γιατί είμαι σινεφίλ αλλά αυτές που μου μένουν είναι αυτές που έχουν δυνατό soundtrack, όπως το Armageddon, ή το Drive. Προτιμώ όμως τις αληθινές ιστορίες, συγκινούμαι φουλ και μια από αυτές που μου έμειναν και με πολύ έξυπνο χιούμορ ήταν Οι Άθικτοι.
Angie: Συγκαταλέγομαι και εγώ στην κατηγορία movie freak και έχω πολλές αγαπημένες, θα σας πω όμως αυτή που είδα πρόσφατα και με συγκίνησε, Ο Αλύγιστος!

collageb fe01f


Το motto σου για τη ζωή;
Elena: «Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις, όμως για λίγη περηφάνια το άξιζε» -Οδυσσέας Ελύτης
Angie: "What you feel is who you are" και να μην ξεχνάμε να ζούμε την κάθε στιγμή, η ζωή είναι ωραία και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί!


Style Tips
Ποια είναι η πιο hot τάση για τη φετινή σεζόν;
Elena & Angie: Μιλώντας για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 πλέον, θα επικρατήσει πολύ το pyjama look(ασορτί πάνω κάτω), ενώ επιστρέφει το military πράσινο, το denim, το tailoring ύφος, ενώ τα πουκαμισοφορέματα(shirt dresses) είναι από τα κομμάτια που θα φορεθούν πολύ!


Τα 5 κομμάτια-κλειδιά που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της;
Elena & Angie: Άντε να διαλέξεις και επειδή την πρώτη κλασσική πεντάδα την γνωρίζουμε όλοι, θα προχωρήσουμε με μια δεύτερη:

1.Καρό πουκάμισο, 2. Λευκό shirt dress, 3. Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, 4.Statement παλτό, 5. Oversized σακάκι

Τι πρέπει να προσέχουν οι Ελληνίδες στο ντύσιμό τους;
Elena: Να φοράνε λιτές γραμμές και μονόχρωμα κομμάτια, προσθέτοντας μερικές πινελιές για στυλ. Επίσης να επιλέγουν ρούχα που κολακεύουν τον δικό τους σωματότυπο και μόνο, δεν είναι όλα για όλους!
Angie: Να μην είναι υπερβολικές, να φοράνε ότι τους κάνει να αισθάνονται όμορφα και να μην κοπιάρουν την μόδα, απλά να εμπνέονται από αυτήν!

collage4 67b86


Τι θα φορούσες στα παρακάτω:


Πρώτο ραντεβού:
Elena & Angie: Leather leggings, tshirt, σακάκι και sneakers or heels, αναλόγως που θα μας βγάλει ο κύριος!

Συνέντευξη για δουλειά:

Elena & Angie: Pencil φούστα με ένα λεπτό πουλοβεράκι απέξω και μια λεπτή ζώνη στην μέση, συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες ώστε να μην φαίνεται δέρμα καθόλου!

Επίσημη εκδήλωση:

Elena & Angie: Ψηλόμεση φούστα και ένα crop top σε ωραία υφάσματα ή ένα πολύ μακρύ αέρινο φόρεμα και τα statement πέδιλα μας αλλά δεν θα λέγαμε όχι σε ένα αυστηρό μαύρο κοστούμι με κουμπωμένο εώς πάνω σακάκι (χωρίς μπλουζάκι) και ένα ζευγάρι εντυπωσιακές σε έντονο χρώμα γόβες!

Bonus Question: Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα να νιώθει σαν Queen;
Elena: Το χαμόγελο μας και η ψυχή μας, δείχνει πόσο Queens είμαστε…
Angie: Η αυτοπεποίθηση είναι το καλύτερο αξεσουάρ που πρέπει να «φοράει» μια γυναίκα και να αισθάνεται QUEEN!

Για περισσότερη μόδα επισκεφθείτε το www.coolurstyle.com

Ευχαριστούμε πολύ τα κορίτσια του Cool UR Style