Βόλτα στην πόλη με τη Φιλιώ: All You Need Is Style

Βόλτα στην πόλη με τη Φιλιώ: All You Need Is Style

Νέο street style editorial

Μας άρεσε πολύ η νέα μας στήλη και τα πειράματα με τις φίλες μας και αποφασίσαμε να το ξανακάνουμε.

Αυτή τη φορά βγήκαμε στην Αθήνα παρέα με τη Φιλιώ Μέτση. Η Φιλιώ είναι το πιο χαμογελαστό κορίτσι στο internet και ο άνθρωπος πίσω από το All You Need Is Style. Επίσης, σε λίγο καιρό θα την βλέπουμε και στο Joy Tv!

Εμείς, κάναμε μία πρώτη έρευνα αγοράς για την Άνοιξη, εντοπίζοντας ενδιαφέροντα κομμάτια τα οποία βρήκαμε και σε πολύ καλές τιμές. Με βάση το ούτως ή άλλως υπέροχο στυλ της Φιλιώς και τον χαρούμενο χαρακτήρα της, την ντύσαμε 8 φορές, επιλέγοντας διαφορετικά outfits για διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Ξεκινήσαμε με μερικά μεταβατικά σύνολα, ανοιξιάτικα μεν, που μπορούν να φορεθούν από τώρα δε.

-Σουέντ σύνολο: Skinny μαύρο παντελόνι και κοντό σουέντ jacket σε μαύρο και ταμπά με σκούρες μπλε λεπτομέρειες από δέρμα. Το συνδυάσαμε με δερμάτινα μποτάκια επίσης σε μαύρο. Όλα H&M, καθώς και το δαντελένιο ημιδιάφανο τοπ από τη σειρά Divided. Για το make-up κινηθήκαμε σε γήϊνες αποχρώσεις και αφήσαμε τα μαλλιά σπαστά στο πλάϊ.

-Δίχρωμη καμπαρντίνα-φόρεμα Fullah Sugah. Ένα κομμάτι μπαλαντέρ που μπορεί να φορεθεί πάνω από οποιοδήποτε σύνολο ή και σαν φόρεμα. Το τολμήσαμε με αθλητικά σε μπεζ σουέντ από την adidas. Χειροποίητα γυαλιά ηλίου DeepShallowExposition. Μακιγιάζ επίσης σε γήϊνους τόνους και φυσικά κυματιστά μαλλιά.

-Στο ίδιο ύφος με το προηγούμενο outfit (η Φιλιώ φορούσε το φόρεμα κάτω από την καμπαντίνα), ένα μαύρο Fullah Sugah φόρεμα με τρουακάρ μανίκι σε κόκτέηλ στυλ από χοντρό ζέρσεϋ. Το συνδυάσαμε με μαύρα ankle boots H&M.

-Στη συνέχεια φορέσαμε ένα κολάν από δερματίνη που βρήκαμε στο Topshop, τα πουά adidas αθλητικά μας με ασορτί φούτερ και φλοράλ μπουφάν - επίσης adidas. Ένα φυσικό, σχεδόν απαρατήρητο μακιγιάζ είναι η πιο σωστή επιλογή!

-Μια υπέροχη ροζ πικέ φούστα, επίσης από την ανοιξιάτικη σειρά της H&M μας έκλεψε την καρδιά, συνδυασμένη με λευκές πλατμόρμες του ίδιου label και cropped top BB από την Ozon Boutique. Επιλέξαμε ροζ κραγιόν και τονισμένα ελαφρώς μάτια με μαλλιά πιασμένα ψηλά.

-Ποιος να πει όχι σε ένα αντρικό πουκάμισο από το ανερχόμενο label Mohxa και ένα ψηλόμεσο σαλβάρι We Are Still Bold and Beautiful; Pin Up και Urban ταυτόχρονα. Παπούτσια σε καμηλό σουέντ με φούξια σόλα από τα Fullah Sugah. Τονίσαμε την ανοιξιάτικη διάθεση με ένα φούξια κραγιόν και μπόλικη μάσκαρα, κρατώντας τα μαλλιά μας επιμελώς ατημέλητα, πιασμένα πάνω, σε ένα bun.

-Ένα πουκαμισοφόρεμα που μας έκλεψε την καρδιά, εντοπίσαμε στην ανοιξιάτικη συλλογή H&M. Εξολοκλήρου denim με φούντες στο λαιμό, θυμίζει έντονα 70's. Επιλέξαμε να το φορέσουμε με μαύρα brogues Fullah Sugah. Είπαμε ναι στα μαύρα χείλη!

-Τέλος, ένα από τα must have κομμάτια της ερχόμενης σεζόν, η ολόσωμη φόρμα. Διακριτικά ξώπλατη σε έντονο μπλε χρώμα και ψηλόμεση, δίνει ύψος και κολακεύει χωρίς να τονίζει. Θα τη βρείτε στο Ozon Boutique εδώ. Κρατήσαμε τα άνετα Fullah Sugah Brogues και φορέσαμε ένα ιδιαίτερο κολιέ από plexiglass δια χειρός Nefelia, σε επίσης έντονα χρώματα. Προτιμήσαμε και πάλι ένα φυσικό πρόσωπο με σκούρο κραγιόν.

Τη Φιλιώ φωτογράφησε ο Dreamer, το μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου.

Τα λέμε ξανά σε λίγες μέρες...

Διαβάστε ακόμη:

The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!