Πώς θα φορέσω τα oversized πλεκτά, χωρίς να με παχαίνουν;

Πώς θα φορέσω τα oversized πλεκτά, χωρίς να με παχαίνουν;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπημένο Queen, γεια σου! Θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας για ένα συγκεκριμένο trend. Ξέρω ότι τα oversized πλεκτά είναι μεγάλη τάση φέτος, αλλά φοβάμαι να το τολμήσω, γιατί νομίζω ότι όποιο συνδυασμό και να κάνω, με κάποιο τρόπο το όλο ντύσιμο θα καταλήξει να με δείχνει πιο παχιά. Πώς φοριέται η συγκεκριμένη τάση για κάποια κοπέλα που δεν έχει σωματότυπο μοντέλου; Ευχαριστώ πολύ!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Η αλήθεια είναι ότι η τάση με τα oversized πλεκτά, αλλά και τα πλεκτά γενικότερα, μπορεί εύκολα να σου προσθέσει όγκο, εάν δεν προσέξεις με ποιο τρόπο θα τα φορέσεις. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις πιο κατάλληλες συμβουλές. Αν ακολουθήσεις τα tips που σου δίνουμε παρακάτω, θα δεις ότι τα πλεκτά θα γίνουν το αγαπημένο σου ρούχο για το φετινό χειμώνα:

1. Ξέχνα το layering. Μπορεί να είναι πολύ ωραίο να φαίνεται το πουκάμισο μέσα από το πλεκτό πουλόβερ σου, όμως θα σου προσθέσει όγκο, που δεν χρειάζεσαι.

2. Συνδύασέ τα με παντελόνια σε skinny γραμμή. Έτσι, τα πόδια σου θα φαίνονται πιο αδύνατα και θα αποφύγεις να δείχνεις "φορτωμένη".

3. Μην υπερβάλλεις με τα αξεσουάρ: Ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα ρολόι είναι αρκετά για να δείχνει το look σου chic, χωρίς καν να προσπαθήσεις.

4. Αν επιλέξεις να φορέσεις το πλεκτό σου πουλόβερ με φούστα, καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή είναι μια κολλητή pencil, για να αναδεικνύει τις καμπύλες σου.

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα φορέσω το rock chic;

Δίνουμε style tips στην αναγνώστριά μας για το πώς θα φορέσει σωστά το midi φόρεμα

http://fashiondiaries247.blogspot.com/