Τι να φορέσω σε γάμο τον Αύγουστο;

Τι να φορέσω σε γάμο τον Αύγουστο;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Γεια σας, τέλος Αυγούστου παντρεύεται μια από τις ξαδέρφες μου και το φόρεμα που διάλεξα είναι ασπρόμαυρο μακρύ ριγέ(αυτό παρακάτω).
Αλλά από παπούτσια αξεσουάρ μαλλιά και μακιγιάζ δεν έχω αποφασίσει κάτι ακόμη! Αυτό που θέλω είναι ένα σχετικά άνετο παπούτσι για να μην αναγκαστώ να αλλάξω και γενικά στην εμφάνιση να μην φανώ υπερβολική!
*είμαι 20

15KR52008-IM-001 914 0-enlarge 49e71

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Το παπούτσι που μπορείς να φορέσεις έτσι ώστε να είναι άνετο και παράλληλα στιλάτο, είναι οι πλατφόρμες, αν κι εμείς θα σου προτείναμε καλύτερα με το συγκεκριμένο φόρεμα να φορέσεις ψηλοτάκουνα πέδιλα. Παρ' όλα αυτά, ένα ζευγάρι πλατφόρμες όπως οι παρακάτω, σε σουέντ και μαύρο χρώμα, ταιριάζουν με το ύφος του φορέματος και θα το κάνουν να φαίνεται πιο ανάλαφρο και θηλυκό. Δε χρειάζεται να το παρακάνεις με τα αξεσουάρ, αφού το φόρεμα είναι ήδη από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό - αρκέσου σε διακριτικά, λεπτά κοσμήματα και όσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, θα σου προτείναμε ένα sleek ίσιο χτένισμα και ένα φυσικό μπρονζέ μακιγιάζ, με έμφαση στα χείλη(μπορείς να διαλέξεις κάποιο κραγιόν ή lip-gloss σε απαλή κοραλλί απόχρωση). Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

0042 ad5e2

Πλατφόρμες, Steve Madden, 143€, εδώ

Διαβάστε ακόμα

Ψάχνεις outfit για βάφτιση; Σου δίνουμε tips για να πετύχεις τέλειο grecian-chic στυλ

Πώς να φορέσω τη τζιν σαλοπέτα το καλοκαίρι;