Το Queen.gr βγάζει τη μεζούρα και σας δίνει τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές

Το Queen.gr βγάζει τη μεζούρα και σας δίνει τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές

Η απορία της ημέρας: Πως να ντυθώ με "total black look";

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπώ το total black look πώς μπορώ να το κάνω να φαίνεται πιο νεανικό; Είμαι 20 ετών.
Σας ευχαριστώ,
Δέσποινα


Η άποψη του Queen.gr:

Αγαπητή Δέσποινα,
Το μαύρο είναι μία από τις πιο ασφαλείς και σωστές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας. Παρόλο που αγαπάμε τα χρώματα και τα διάφορα prints, ψηφίζουμε μαύρο ειδικά για τις περιπτώσεις που κάποιος δεν είσαι σίγουρος για τον τρόπο με τον οποίο θα συνδυάσει υφάσματα, χρώματα και στιλ. Να ξέρεις πως δε χρειάζεται να είναι όλα μαύρα πάνω σου.

Μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Sienna Miller και των αδελφών Olsen χρησιμοποιώντας ένα μαντίλι ή κασκόλ σε άλλο χρώμα για να φωτίσεις το σύνολο. Το ίδιο συμβαίνει με την τσάντα, όπως κάνει η Alexa Chung στη φωτογραφία, αλλά και με κοσμήματα, παπούτσια, βραχιόλια κτλ. Γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον να σπας τη μονοτονία του μαύρου με κάτι έντονο γιατί αμέσως δίνεις χαρακτήρα στην εμφάνισή σου.

Από την άλλη, εάν επιμένεις στο ολόμαυρο look, υπάρχουν αμέτρητες διαφορετικές εκδοχές. Καθημερινά μπορείς να επενδύσεις σε τζιν, μαύρες μπλούζες, μαύρα πανωφόρια και μπότες Ugg και Mukluk, όπως η Kate Moss. Για πιο βραδινή εμφάνιση, επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι, ή μία δερμάτινη φούστα και συνδύασέ τα με την κλασική μαύρη γόβα. Παίξε με τα πανωφόρια που θα μπορούσαν να είναι από παλτό και σακάκια μέχρι γούνες και τόνισε τα χείλη σου με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Είσαι έτοιμη να συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, καλή επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα