To queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το μάξι leopard φόρεμα

To queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το μάξι leopard φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
Πήρα για το γάμο της αδερφής μου ένα λεοπάρ maxi αέρινο φόρεμα σε βεραμάν / μαύρη απόχρωση. Επειδή είναι ιδιαίτερο το σχέδιο και δεν το έχω ξαναβάλει δε θέλω να κάνω στιλιστικά λάθη. Θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε πως να συμπληρώσω την εμφάνισή μου (αξεσουάρ, τσαντάκι, παπούτσια - flat πέδιλο κατά προτίμηση, μακιγιάζ ) ; Επίσης έχω μακρύ καστανόξανθο μαλλί τι χτένισμα ταιριάζει; Ευχαριστώ πολύ,
Ράνια

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Ράνια,
το λεοπάρ είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και το μάξι αποτελεί το φόρεμα κλειδί για κάθε επίσημη εμφάνιση. Επειδή δε μας αρέσουν τα πολύ καθωσπρέπει ντυσίματα και όπως βλέπουμε προτιμάς κι εσύ flat πέδιλα, σου προτείνουμε να λανσάρεις μία boho εμφάνιση που θα σε αναδείξει σε πρωταγωνίστρια της βραδιάς (μετά τη νύφη φυσικά).
Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια της δικής μας Valia Gabriel είναι ό, τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί, ενώ οι celebrity fashionistas και κάθε fashion blogger που σέβεται τον εαυτό της ορκίζεται στο μοναδικό τους στυλ για φέτος το καλοκαίρι. Συνδύασέ τα με τη nude τσάντα σε στυλ chanel από το asos.com και ολοκλήρωσε το look με ένα χρυσό υπερμεγέθες βραχιόλι από το H&M.
Για να τελειοποιήσεις το bohemian chic άφησε τα καστανόξανθα μαλλιά σου λυτά σε χαλαρές μπούκλες, ή πιάστα μισά πάνω μισά κάτω με δύο πλαϊνές πλεξίδες και προτίμησε απαλό μακιγιάζ με έντονο κοραλί κραγιόν.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.Διαβάστε επίσης:

To queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το μπεζ σορτσάκι
To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε ρούχο για τα μπουζούκια