Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό παπούτσι για το νυφικό σας

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό παπούτσι για το νυφικό σας

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Λατρεύω τα τακούνια, ωστόσο είμαι διατεθειμένη να τα αποχωριστώ στο γάμο μου για χάρη του καλού μου που δεν του πολυαρέσουν. Μόνο που ο γάμος θα γίνει χειμώνα και δεν ξέρω κατά πόσο μια μπαλαρίνα θα ταίριαζε...Και ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι το νυφικό μου είναι σε στυλ τουαλέτας Α γραμμής...που μάλλον δεν ταιριάζει με μπαλαρίνα...Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή παρακαλώ;

Ευχαριστώ πολύ

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπημένη φίλη,
το νυφικό παπούτσι δεν είναι κάτι εύκολο να διαλέξεις, αλλά σίγουρα θα σε συνοδεύσει σε μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σου, άρα η επιλογή του είναι πολύ σημαντική. Μια και το νυφικό σου είναι τουαλέτα θα σου προτείναμε να προτιμήσεις ένα πιο ψηλό γοβάκι ή πέδιλο, όπως αυτά της φωτογραφίας που διαλέξαμε ενδεικτικά από τους οίκους Givenchy, Christian Louboutin και Jimmy Choo και αργότερα, στη δεξίωση που θα χορεύεις να το αντικαταστήσεις με μία απλή λευκή μπαλαρίνα.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή είναι τα bridal γοβάκια του Έλληνα σχεδιαστή Dukas που ξεχωρίζουν με την κομψότητα και τον πολλές φορές αναπάντεχο σχεδιασμό τους.

Γενικά, θα επιλέγαμε ανάμεσα σε δέρμα, σατέν και μέτριο ύψος στο τακούνι, ενώ το γοβάκι σου θα μπορούσε να είναι είτε εντελώς απλό σε λευκή απόχρωση, είτε στολισμένο με πέρλες, κρυστάλλους και δαντέλα, ανάλογα το σχέδιο του νυφικού.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Διαβάστε επίσης:
Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό νυφικό γοβάκι