To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Αρχικά να σας πω ότι το website είναι καταπληκτικό και πολύ καινοτόμο σε όλους τους τομείς, λατρεύω να σας διαβάζω.
Έχω όμως μία απορία. Είναι λίγο νωρίς καθώς βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα αλλά λίγο ο καιρός λίγο οι στολισμοί με έβαλαν σε σκέψεις για το φόρεμα της Πρωτοχρονιάς.Ήθελα αν είναι εύκολο να μου κάνετε ένα update των trend που παίζουν αυτή τη σεζόν ώστε να αρχίσω σιγά σιγά τις εξορμήσεις στα μαγαζιά.
Ευχαριστώ πολύ,
Μαριλού!

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου αγαπημένη φίλη! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια γι΄αυτό και θα σου κάνουμε μία γρήγορη αναθεώρηση των πιο αγαπημένων μας trend ώστε να είσαι ενημερωμένη όταν θα επισκεφτείς τα καταστήματα.

Collar dress: Το φόρεμα του Peter Pan βάζει τα καλά του, λαμπυρίζει και σε περιμένει να το διαλέξεις για τις γιορτινές μέρες.

Παγιέτες: Χριστούγεννα χωρίς παγέτες και φτερά δε γίνεται. Εάν θέλεις να μην περάσεις απαρατήρητη αυτό το φόρεμα είναι η εγγύηση.

Bodycon: Θέλεις να δείξεις το καλογυμνασμένο σου σώμα και τις ζουμερές σου καμπύλες; Το εφαρμοστό φόρεμα είναι αυτό που θες.

Ξώπλατο: Πετάξτε έξω πλάτη (το στήθος είναι λίγο παλιομοδίτικο) και κόψε τους την ανάσα.

Baroque: Χρυσοποίκιλτα υφάσματα, μπροκάρ και αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων είναι το δύσκολο μονοπάτι που θέλει ρίσκο, αλλά στο τέλος θα σε αποζημιώσει.

Prints: Εάν αγαπάς τη Mary Katrantzou και την trompe l' oeuil αισθητική τότε τα τυπώματα και ειδικά αυτά που προκαλούν οφθαλμαπάτες είναι αυτό που ζητάς.

Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα