To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το καρό και να εντυπωσιάσετε

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το καρό και να εντυπωσιάσετε

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

To γράμμα της αναγνώστριας

Καλό μου Queen.gr έχω πρόβλημα μεγάλο και μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις. Με λένε Καίτη, είμαι αρκετά λεπτή προς το κανονικό και προσπαθώ να ντύνομαι μοδάτα. Το θέμα μου είναι πως όσο και να προσπαθώ, κάποιες τάσεις όπως το καρό δε μπορώ να τις ενσωματώσω στο ντύσιμό μου.

Έχω δει διάφορες διάσημες, ακόμα και την Kristen Stewart να φοράνε διάφορα τέτοια σχέδια κι εγώ πάντα πάω να ψωνίσω κάτι τέτοιο και τελευταία στιγμή κάνω πίσω
. Δώσε μου τα φώτα σου παρακαλώ.

Φιλάκια πολλά,

Καίτη, 22 ετών.

Η άποψη του Queen.gr


Καλησπέρα Καίτη! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, το καρώ είναι μπελάς και σε αυτό συμφωνούμε μαζί σου. Σκέψου όμως πως σου δίνει πολλές επιλογές οπότε κάπου θα βρούμε την άκρη.

Εάν θέλεις να δώσεις μία πιο επίσημη αίσθηση, το preppy look υποστηρίζεται τέλεια με ένα φόρεμα σαν αυτά που σχεδιάζει η Victoria Beckham. Εάν πάλι το αριστοκρατικό το βαριέσαι, το καρό μπορεί να γίνει 70ς φορώντας το σαν χίπισσα σε παντελόνι, ή grunge διαλέγοντας ένα τέτοιο tshirt ή πουκάμισο.

Διάλεξε ποια είναι το fashion icon σου, η Kristen Stewart που μας κάνει σε λίγο πιο ατίθασο νιάτο ή η Kate Middleton που έχει υιοθετήσει ένα posh στυλάκι και ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Προσοχή όμως, μη μπλέξεις όλες τις τάσεις μαζί, διάλεξε και φόρα ένα κόρα ρούχο γατί αλλιώς θα μοιάζεις με τον καρνάβαλο.
Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας στυλιστικές απορίες ΕΔΩ