Καρό: φορέστε το απόλυτο trend με την καθοδήγηση του Queen.gr

Καρό: φορέστε το απόλυτο trend με την καθοδήγηση του Queen.gr

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Queen.gr μου χρόνια πολλά καλή σαρακοστή. Μπορείς να μου πεις τι κάνουμε με το καρό γιατί το έχω δει σε πολλές φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω καθόλου πώς να το συνδυάσω;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Τζώρτζια

Η άποψη του Queen.gr


Χρόνια πολλά Τζώρτζια και καλή εβδομάδα. Όντως το καρό αν και στα μεγάλα του κέφια αυτό το καλοκαίρι, ποτέ δεν ήταν ευκολοφόρετο. Δεν είναι μονόχρωμο, αποτελεί από μόνο του τύπωμα και μπλοκάρει τους συνδυασμούς καθώς όπως και να το φορέσεις μοιάζει πιο φορτωμένο από όσο θα θέλαμε. Αυτή τη σεζόν, το καρώ ξεφεύγει από το κλασσικό σκωτσέζικο σχέδιο και αποκτά μία μινιμαλιστική διάσταση, μεγαλώνει σε μέγεθος και φαίνεται πιο ξεκάθαρο. Το είδαμε σε 13 διαφορετικές πασαρέλες, το θαυμάσαμε στις σκάλες της επίδειξης του οίκου Louis Vuiton και το πήραμε απόφαση παρακολουθώντας και τις επιδείξεις των Chanel, Marni και Alexis Mabille.


Τώρα το πώς θα το συνδυάσεις αποκτά διαφορετικό νόημα, καθώς η αγορά έχει ήδη πλημμυρίσει από όλα τα είδη του καρό. Εάν θέλεις απλά μία καρό λεπτομέρεια, φόρεσε το jean παντελόνι σου και διάλεξε μία καρό τσάντα, δέσε ένα καρό μαντήλι στα μαλλιά ή συνδύασε ένα cropped καρό μπλουζάκι με το ψιλόμεσο σορτσάκι σου.


Τα καρό φορέματα δίνουν και παίρνουν και φοριούνται όλες τις ώρες με μονόχρωμα αλλά και χρωματιστά παπούτσια (το κίτρινο θα παίξει πολύ), ενώ μία άλλη εκδοχή είναι το καρό μαζί με ριγέ για κάποιον που θέλει να βγάλει τι φασιοναρία από μέσα του.


Καλή σου επιτυχία, ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ