Πώς να φορέσω τις πράσινες γόβες σε βραδινό πάρτυ;

Πώς να φορέσω τις πράσινες γόβες σε βραδινό πάρτυ;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Είμαι η Δέσποινα και είμαι 19:) ...Έχω ένα ζευγάρι κυπαρισσί γόβες και θέλω να τις φορέσω σε ένα πάρτι σε κλαμπ.(που σημαίνει πολύς χορός ) έχω ωραίο σώμα αλλά είμαι petite θα μπορούσατε να μου προσφέρετε κάποια ωραία στυλ για να διαλέξω ααα ..και κάτι άλλο έχω και τιρκουάζ πλατφόρμες τι θα λέγατε για αυτές;
Δέσποινα

Η άποψη του Queen.gr


Γεια σου Δέσποινα,
είσαι πολύ γλυκιά και σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η petite σιλουέτα σου βοηθάει πάρα πολύ και μας λύνει τα χέρια. Μπορείς να φορέσεις ό, τι θέλεις και να το αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο. Βέβαια, από τη στιγμή που είσαι μία γαζέλα, εμείς προτιμούμε να σε δούμε με κάτι κοντό και όχι με μακρύ και φαρδύ. Οι προτάσεις μας είναι τζιν σκισμένο σορτσάκι με cropped tshirt, ολόσωμη τζιν φόρμα και κοντό εφαρμοστό φόρεμα σε έντονες αποχρώσεις που δένουν απόλυτα με την κυπαρισσί γόβα.


Τις τυρκουάζ πλατφόρμες δεν τις θέλουμε, προτείνουμε να τις βάλεις κάπου μέσα στη ντουλάπα σου, να τις κρύψεις και να τις ξεθάψεις όταν επανέλθουν στη μόδα.
Σε γενικές γραμμές προτιμούμε κοντά και εφαρμοστά ρούχα για να δείξουμε τα δυνατά μας σημεία και να κάνουμε τα βλέμματα να κολλήσουν πάνω μας!


Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ