Πώς να φορέσω το boyfriends jean φέτος το Χειμώνα;

Πώς να φορέσω το boyfriends jean φέτος το Χειμώνα;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας,
σκέφτομαι να αγοράσω ένα boyfriend jean για το χειμώνα και θα ήθελα να ρωτήσω σε τι χρώμα να το αγοράσω, μπλε ανοιχτό ή σκούρο?Ποιa απόχρωση είναι κατάλληλη για τους χειμερινούς μήνες? Να έχει σκισιματα? Με τι ρούχα και παπούτσια να το συνδυάσω? (αξίζει να επενδύσω σε αυτό το jean για αυτή τη σεζόν?)

Ευχαριστώ

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου Πένυ,
σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Το τζιν είναι το νούμερο ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Ειδικά δε το boyfriends είναι εκείνο που σε κάνει να νιώθεις άνετα και στην ουσία αισθάνεσαι πως δανείστηκες ένα πολύτιμο κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα.


Κάντο ρεβέρ και φόρεσε το με borgues, vans, allstar, toms, εσπαντρίγιες. Άστο να πέφτει χαλαρό και βάλε από τα αθλητικά σου για το τρέξιμο μέχρι ένα ζευγάρι μποτάκι sneakers ή ακόμα και μπαλαρίνες και αν δεν έχεις ξεβαμένο σίγουρα προτίμησε αυτό. Η απόχρωση του μαύρου γκρι είναι επίσης πολύ δυνατή για το φετινό χειμώνα. Επειδή είναι αρκετά φαρδύ, από πάνω διάλεξε ένα απλό λευκό μπλουζάκι, tshirt, top που να μην είναι πολύ μεγάλο σε νούμερο και συνδύασε με στρατιωτικό τζάκετ, φούτερ με κουκούλα ή φαρδιά ζακέτα.

Kαλή σου επιτυχία και αν χρειαστείς κάτι παραπάνω είμαστε εδώ στη διάθεσή σου.

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ