Γίνομαι νονά και αγόρασα ένα ροζ φόρεμα. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω; Προτείνετέ μου μερικές πλεξούδες-ψαροκόκαλο

Γίνομαι νονά και αγόρασα ένα ροζ φόρεμα. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω; Προτείνετέ μου μερικές πλεξούδες-ψαροκόκαλο

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας! Το Σάββατο γίνομαι νονά και έχω προβληματιστεί λιγάκι με το ντύσιμο και το styling... Αγόρασα ένα ροζ φόρεμα και αναρωτιέμαι εάν πηγαίνει κάποιο από τα παπούτσια που έχω ή χρειάζεται να αγοράσω κάποιο άλλο, καθώς επίσης αναρωτιέμαι τι αξεσουάρ να φορέσω και πως να κάνω τα μαλλιά μου... Σκεφτόμουν μία πλεξούδα ψαροκόκαλο? Εσείς τι λέτε?

Αντωνία

Η απάντηση του Queen.gr


Γεια σου Αντωνία! Σε ευχαριστούμε για το γράμμα σου και να σου ευχηθούμε πάντα άξια. Δυστυχώς στο γράμμα σου δεν αναφέρεις τι χρώμα παπούτσια έχεις ώστε να σου προτείνουμε αυτό που κατά τη γνώμη μας ταιριάζει περισσότερο. Εμείς πάντως θα σου προτείναμε να επιλέξεις nude ψηλοτάκουνες γόβες οι οποίες θα συνδυαστούν άψογα με το ροζ φόρεμά σου. Η πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι super λύση, καθώς είναι πολύ κομψή και θηλυκή. Μπορείς να την κάνεις πλαγίως, όπως οι star του Hollywood στην παραπάνω gallery. Eπίλεξε κομψά σκουλαρίκια ή αν το φόρεμα το επιτρέπει, προτίμησε ένα oversized κολιέ σε έντονα χρώματα ή μεταλλικές αποχρώσεις. Το ογκώδες κολιέ αρκεί για να μεταμορφώσεις ακόμη και το πιο απλό φόρεμα (βλέπε Maria Menounos με το σμαραγδί κολιέ της)! Aν πάλι προτιμάς σκουλαρίκια, δες πώς συνδύασε η Menounos (και πάλι) το ροζ φόρεμά της ή πώς η Blake Lively έκανε τη διαφορά με τα σκουλαρίκια της σε έντονο χρώμα. Στα χέρια προτίμησε ένα κομψό βραχιόλι και όχι ογκώδη δαχτυλίδια καθώς δε θα σε βολέψουν κατά το μυστήριο.


Συγκεντρώσαμε στην παραπάνω gallery μερικές φωτό για να επιλέξεις την πλεξούδα ψαροκόκαλο που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Good luck!

Στείλτε τις δικές σας απορίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα

Αγόρασα για ένα γάμο αυτό το μαύρο δαντελένιο φόρεμα και αυτά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Με τι αξεσουάρ να τα συνδυάσω και τι μακιγιάζ να προτιμήσω;

Έχω ένα γάμο τέλη Νοέμβρη στα Γιάννενα. Μπορείτε να μου προτείνετε ωραία φορέματα, φούστες και παντελόνια για την περίσταση;