Έχω πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιάς, τι να φορέσω στο γάμο που θα πάω;

Έχω πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιάς, τι να φορέσω στο γάμο που θα πάω;

Προτείνουμε φορέματα και παπούτσια στην αναγνώστριά μας

Το γράμμα της αναγνώστριας
Καλησπέρα θέλω βοήθεια. Έχω να πάω σε έναν γάμο σε 2 εβδομάδες και δεν ξέρω τι να βάλω και αυτός ο καιρός με μπερδεύει πάρα πολύ! Είμαι 1,78, 69 κιλά με σωματότυπο μήλο (αυτό είναι το πρόβλημά μου), λευκή επιδερμίδα και κόκκινα μαλλιά. Στο μόνο που έχω κατασταλάξει είναι τα μαλλιά που θα τα πιάσω σε ένα topknot. Mπορεις να μου δώσεις ιδέες για ρούχα και παπούτσια? ευχαριστώ πολύ πολύ!

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας,
Ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου! Μας αρέσει πολύ η ιδεά του topknot καθώς έτσι θα αναδείξεις το πρόσωπό σου, καθώς και το φόρεμα. Ο σωματότυπος μήλο παρουσιάζει περισσότερο πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιάς. Εκεί συσσωρεύεται το περισσότερο λίπος, επομένως με το ντύσιμό μας προσπαθούμε να μην τονίζουμε τη μέση μας, αλλά τα πόδια μας. Το θετικό είναι ότι είσαι ψηλή, επομένως επιλέξαμε για εσένα τέλεια μίνι φορέματα τα οποία είναι αέρινα και φυσικά δε διαγράφουν στην περιοχή της κοιλιάς. Αν πάλι δεν θες να φορέσεις μίνι, εντοπίσαμε για εσένα και maxi φορέματα. Super επιλογή, η οποία θα σε βοηθήσει να κρύψεις τα τυχόν πιασιματάκια σου στην περιοχή της κοιλιάς είναι αυτό το μαύρο maxi peplum φόρεμα. Τα βολάν βρίσκονται στο σημείο που πρέπει. Ατέλειες τέλος! Όσο για τα παπούτσια, ακριβώς επειδή δε γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιο στυλ από όλα όσα σου προτείναμε στην παραπάνω gallery θα επιλέξεις, σου παραθέτουμε τέλεια κομψά ψηλοτάκουνα από τα αγαπημένα μας Fullah Sugah. Δες τα παρακάτω και επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει


Κλασικές γόβες σε μπλε απόχρωση
Μυτερές γόβες με μπαρέτα δίχρωμες ή ολόμαυρες
Βελουτέ γόβες peep-toe
Suede γόβες με χοντρό τακούνι
Δίχρωμα μυτερά μποτάκια
Κλασικά μποτάκια με φερμουάρ
Μποτάκια peep toe με δαντέλα

Η επιλογή δική σου! Δες και τα φορέματα που διαλέξαμε για εσένα ( από το online shop του Asos.com) στην παραπάνω gallery.

Στέλνετε τις στιλιστικές σας απορίες ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα

Μπορώ να συνδυάσω τη ζεβρέ ψηλόμεση φούστα μου με καφέ μποτάκια;

Μπορώ να συνδυάσω ψηλόμεση μακό φούστα, με denim πουκάμισο και μπεζ μποτάκια σε βραδινή έξοδο;