Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Tom Cruise και Katie Holmes

Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Tom Cruise και Katie Holmes

Ρομαντισμός σε κιτς αποχρώσεις.

«Όλα τα λεφτά λουλούδια» ήταν αυτός ο γάμος, και αν ήταν μόνο τα λουλούδια στα οποία έφυγαν τεράστια χρηματικά ποσά δεν θα ήταν τόσο μεγάλο θέμα. Ο κύριος Cruise αποφάσισε να συναγωνιστεί βασιλιάδες και εμίρηδες στη μεγαλοπρέπεια και δεν λυπήθηκε τα έξοδα, σε όλα τα επίπεδα. Ήταν τόσο γαλαντόμος, μάλιστα, που ορισμένοι βρήκαν την τελετή στα όρια του κιτς, ίσως και όχι άδικα.

Για αρχή, ο γάμος έγινε σε ένα κάστρο (ναι, κάστρο) του 15ου αιώνα, στην Ιταλία και τα ρούχα για όλους τους παρευρισκόμενους, ζευγάρι και καλεσμένους, ήταν σχεδιασμένα από τον Giorgio Armani. Όλη η διαδικασία κράτησε τρεις μέρες και έγινε όπως ακριβώς ορίζει η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, κοστίζοντας 5εκ. δολάρια, και κάτι ψιλά. Η ανταλλαγή όρκων κράτησε μόνο 15 λεπτά, αλλά το φιλί του ζευγαριού στο τέλος έκανε τους καλεσμένους να παρακαλάνε για έλεος, αφού κράτησε το εξαιρετικά άβολο χρονικό διάστημα των 3 λεπτών.

Με το που δέησαν και τελείωσαν, ένα υπερθέαμα βεγγαλικών, αξίας 100.000 λιρών, ξεκίνησε έξω από το κάστρο και λευκά και κόκκινα ροδοπέταλα έπεφταν από ψηλά μέσα σε όλον τον εσωτερικό χώρο. Η λίστα των καλεσμένων δεν θα μπορούσε παρά να είναι η crème de la crème του διεθνούς τζετ σετ, από την Jennifer Lopez και τον Jim Carrey μέχρι την Victoria Beckham και τον Will Smith. Φήμες που θέλουν το ζεύγος να πέταξε χορεύοντας πάνω από το κάστρο, δεν έχουν επαληθευτεί.