Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Kim Kardashian και Kris Humphries

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Kim Kardashian  και Kris Humphries

Αν ισχύει το ρητό που θέλει τα χρήματα να φέρνουν την ευτυχία, τότε αυτός ήταν ο πιο ευτυχισμένος γάμος που έχει γίνει ποτέ. Άσχετα αν το ζευγάρι πάει ήδη για χωρισμό.

Η Kim Kardashian, το πιο καλοπουλημένο «προϊόν» που έχει βγάλει τελευταία η αμερικάνικη τηλεόραση, παντρεύτηκε στις 20 Αύγουστο του 2011 τον μεγάλο της έρωτα, Kris Humphries, διάσημο μπασκετμπολίστα του NBA, σε έναν ανοιχτό, υπερπολυτελή γάμο, στην ιδιωτική έκταση Sotto Il Monte, στο Montecito της California.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους 400, διάσημους και μη, καλεσμένους (μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Ryan Seacrest, Carmelo Anthony, Lindsay Lohan, Avril Lavigne) να φορέσουν λευκά ή μαύρα ρούχα, καθώς ο γάμος ήταν θεματικός.

Η Kim συνοδεύτηκε στο ιερό από τον πατριό της, Bruce Jenner, φορώντας ένα λευκό, strapless νυφικό της Vera Wang με ένα μεγάλο, φουντωτό τελείωμα από ιβουάρ τούλι και δαντελένιο απλικέ κεντημένο στο χέρι, στο μπούστο και στην ουρά. Τα κοσμήματα που φορούσε είχαν όλα την υπογραφή Lorraine Schwartz , μεταξύ των οποίων μια διαμαντένια τιάρα 65 καρατίων στερεωμένη στο πέπλο και ένα βραχιόλι, δώρο του Humphries, με δύο διαμαντένια «Κ» να δένονται σε κόμπο.

Οι διάσημες αδερφές της Kim, Kourtney και Khloe, ήταν κυρίες επί των τιμών, ενώ οι νεότερες αδερφές της, Kendall και Kylie, ήταν παράνυφοι. Η Kim και ο Kris έγραψαν μόνοι τους τους προσωπικούς τους όρκους και αντάλλαξαν βέρες, με αυτή της Kim να κάνει, φυσικά, τη διαφορά: Πλατίνα δεμένη με διαμάντια και σμαραγδένιες πέτρες τουλάχιστον 15 καρατίων.

Μετά την καθολική τελετή, ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι κάτω από λευκές και μαύρες τέντες, το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα και έμπνευση το παλιό Hollywood. Ο χώρος ήταν γεμάτος με λευκές ορτανσίες (σίγουρα η Madonna δεν ήταν καλεσμένη) και ορχιδέες, καθρέφτες και κρυστάλλινους πολυέλαιους.

Η Kim άλλαξε σε ένα δεύτερο φόρεμα της Vera Wang για τον πρώτο της χορό ως νιόπαντρη, μια ιβουάρ τουαλέτα σε στυλ γοργόνας από georgette ύφασμα, με πέταλα από οργάντζα κομμένη στο χέρι, ραμμένα στη φούστα. Ο πρώτος χορός του ζευγαριού ήταν υπό τους ήχους του «Angels» από τον Robin Thicke.

Μετά το τέλος του χορού, η Kardashian άλλαξε στο τρίτο και τελευταίο φόρεμα της βραδιάς, ξανά διά χειρός Vera Wang, ένα κρεπ σατέν φόρεμα με V λαιμόκοψη και στρογγυλή φούστα, για να απολαύσει τη συναυλία των Earth, Wind and Fire που δέχτηκαν να παίξουν στον γάμο της, αλλά και για να χορέψει στους ρυθμούς του Dj Cassidy.

Το γαμήλιο δείπνο περιλάμβανε μια ιδιαίτερη σαλάτα με ντομάτα, ζυμαρικά agnolotti και ψητό κοτόπουλο, ενώ για επιδόρπιο το ζευγάρι έκοψε μια ασπρόμαυρη τούρτα από διάφορα είδη σοκολάτας, ύψους 2 μέτρων και αξίας 10.000 δολαρίων. Και σαν να μην έφτανε τόση γλύκα, στο τέλος της δεξίωσης, κάθε καλεσμένος πήρε και από ένα Krispy Kreme donut σε σχήμα καρδιάς, αλλά και μια τσάντα που περιείχε ένα ζευγάρι σαγιονάρες με κοσμήματα, κεριά Voluspa και το άρωμα τη Kim.

Το ζευγάρι έκανε μήνα του μέλιτος στο ξενοδοχείο Santa Caterina στην ακτή Amalfi της Ιταλίας.