Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Julia Roberts & Danny Moder

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Julia Roberts & Danny Moder

Μετά από αρραβώνες, ειδύλλια κι έναν γάμο, η Julia Roberts βρήκε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο του «ταπεινού» κάμεραμαν Danny Moder και τον παντρεύτηκε σε έναν ατελείωτο γάμο.

Η Julia Roberts παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Danny Moder, σε μια ιστορική μέρα για την Αμερική, την 4η Ιουλίου του 2004. Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα και ακόμα και οι ίδιοι οι καλεσμένοι δεν ήξεραν που πήγαιναν, καθώς η πρόσκληση ήταν για ένα πάρτι για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Η τοποθεσία; Μια μαγευτική έκταση 82 στρεμμάτων σε ένα ράντσο στο Taos του New Mexico.

Μετά από μια μεγάλη μέρα, όπου ζευγάρι και καλεσμένοι έπαιξαν ποδόσφαιρο και έκαναν barbeque, η ηθοποιός έπεισε τους φίλους της να μείνουν μέχρι τα μεσάνυχτα και τότε τους έβαλε να κάτσουν σε καρέκλες πάνω στο γκαζόν, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί κυκλικά γύρω από ένα κιόσκι για συναντήσεις του 19ου αιώνα. Όταν άρχισαν να ανάβουν κεριά και κινέζικα φαναράκια, οι καλεσμένοι άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι «μαγειρευόταν». Τότε, ο Moder και η Roberts πήραν θέσεις κάτω από μια αψίδα από λευκά και ροζ φύλλα και στάθηκαν μέσα σε έναν κύκλο από κόκκινα, λευκά και ροζ ροδοπέταλα. Ο Moder γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην Roberts κι εκείνη απάντησε «Ναι, ναι, ναι!». Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι καλεσμένοι κατάλαβαν πως θα ήταν μάρτυρες ενός γάμου.

Η νύφη φορούσε ένα απαλό ροζ βαμβακερό φόρεμα της Judith Beylerian, κεντημένο με μαργαριτάρια και χάντρες. Το κεφάλι της στόλιζε ένα στέμμα από σύρμα, διακοσμημένο με χειροποίητα σκαλιστά κουμπιά-αντίκες, μαργαριτάρια και μικρά γυαλάκια. Ο γαμπρός φορούσε ένα κόκκινο πουκάμισο με φραμπαλάδες, επίσης από την Beylerian, σεταρισμένο με ένα μαύρο παντελόνι. Η τελετή διήρκησε 20 λεπτά και το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης που είχαν γράψει ο καθένας μόνος του.

Μετά το τέλος της τελετής, οι καλεσμένοι χόρεψαν υπό το φως των αστεριών σε ένα mix από Sande και Bob Marley και μετά τις 2 τα ξημερώματα αποσύρθηκαν σε ξενώνες και διαμερίσματα της αγροικίας.

Την επόμενη μέρα το πάρτι συνεχίστηκε με ακόμα ένα barbeque αλλά και μια όχι και τόσο επίσημη δεξίωση. Γλυκομπιζέλια, παιώνιες και γεράνια «πέταξαν» από το κατάστημα Cornucopia Flowers στο Manhattan και μπήκαν σε terracotta γλάστρες για να διακοσμήσουν τον χώρο. Η τοπική εταιρεία Wooden Spoon σέρβιρε ένα all-american γεύμα με ένα «όργιο» από hamburgers, hot dogs, λεμονάτο κοτόπουλο, μπριζόλες και καλαμπόκι. Για επιδόρπιο το ζευγάρι έκοψε τέσσερις διαφορετικές τούρτες-λεμόνι διακοσμημένες με ροζ γλάσο και φιγούρες από Ινδιάνικες θεότητες.

Μετά το δείπνο, η Toni Price Band έπαιξε κομμάτια της country και μπλουζ, και Roberts και Moder ανέβηκαν στη πίστα για να χορέψουν το πρώτο κομμάτι, το οποίο ήταν το «Don't You Think I Feel It Too?». Αργότερα μέσα στη μέρα η μουσική άλλαξε σε κλασικές επιτυχίες της R'n'B και όταν κατά το απόγευμα έφτασε ο Bruce Willis, ανέβηκε κατευθείαν πάνω στην πίστα μαζί με το ζευγάρι.

Όταν άρχισε να νυχτώνει, ο ουρανός γέμισε με πυροτεχνήματα και η νύφη έβαλε disco μουσική και χόρεψε με τους καλεσμένους και, φυσικά, τον άντρα της, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώες.