Οι celebrities που παντρεύτηκαν του Αγίου Βαλεντίνου

Οι celebrities που παντρεύτηκαν του Αγίου Βαλεντίνου

Κάποιοι διάσημοι κρύβουν περισσότερο ρομαντισμό μέσα τους, γι' αυτό και αποφάσισαν να παντρευτούν την ημέρα που, ημερολογιακά τουλάχιστον, γιορτάζει ο έρωτας.

article-1060436-004DBF9700000258-378_468x524
megryandennisquaid
salma-hayek-francois-henri-pinault
adriana_lima_marko_jaric
1246613261htdt6je

Οι celebrities είναι μια παράξενη φυλή, με τις ιδιοτροπίες τους, τις παραξενιές τους και τα παράλογα καπρίτσια τους να βγαίνουν στα πρωτοσέλιδα κάθε μέρα. Γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο πως πολλοί από αυτούς τρέχουν σε αστρολόγους ή και νουμερολόγους για να βρουν την τέλεια ημερομηνία για τον γάμο τους, ώστε όλα να πάνε κατ' ευχή και ο βίος με το άλλο τους μισό να είναι ανθόσπαρτος.

Ακόμα και για τους αστέρες του Hollywood, όμως, δεν υπάρχει πιο ρομαντική και άρα πιο κατάλληλη ημερομηνία για να παντρευτούν, από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου και γιορτάζουν όλοι οι ερωτευμένοι. Βέβαια η πραγματικότητα δεν είναι τόσο «ροζ» και πολλοί από αυτούς δεν έχουν το happy end που ελπίζουν, καθώς το δεύτερο πιο γνωστό χαρακτηριστικό των celebrities, μετά τα καπρίτσια, είναι τα διαζύγια.

Ωστόσο, κάποια διάσημα ζευγάρια πίστεψαν στον Άγιο Βαλεντίνο και παντρεύτηκαν, με δόξα και τιμή, την πιο αγαπησιάρικη μέρα του χρόνου. Ο ρομαντισμός, όπως και να το κάνουμε, δεν πεθαίνει ποτέ.



Sharon Stone & Phil Bronstein
Η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον εξίσου διάσημο και αναγνωρισμένο δημοσιογράφο το 1998 στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στη βίλα της Stone στο Beverly Hills. Έξι χρόνια μετά ήρθε ο χωρισμός, και το πρώην ζεύγος μοιράζετε σήμερα την κηδεμονία του υιοθετημένου γιου τους.



Meg Ryan & Dennis Quaid
Ήταν ο γάμος της δεκαετίας, ο οποίος έγινε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1991. Η σταρ των ρομαντικών κομεντί παντρεύτηκε τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, απέκτησαν μαζί έναν γιο και παρέμειναν παντρεμένοι και αγαπημένοι για 10 ολόκληρα χρόνια. Μετά ήρθε ο Russell Crow και ο γάμος τους πήγε περίπατο.



Salma Hayek & Francois-Henri Pinault
Η Λατίνα σταρ εκτός από συγκλονιστικές καμπύλες μάλλον έχει και πολύ μυαλό, και ο γάμος της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2009 με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία ήταν σίγουρα αποτέλεσμα και των δύο αυτών προσόντων της. Ο γάμος έγινε σε μια κλειστή τελετή στο Παρίσι, και μάλιστα η Hayek κατάφερε να ανταλλάξει τους όρκους της στα γαλλικά. Το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Valentina. Όχι, το όνομα φυσικά και δεν είναι τυχαίο.



Adriana Lima & Marko Jaric
Ο γάμος του supermodel και του μπασκετμπολίστα δεν ήταν μόνο εντελώς ρομαντικός, καθώς έγινε την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009, αλλά και κρυφός, καθώς έγινε υπό άκρα μυστικότητα σε δημαρχείο, με παρόντες μόνο το ζευγάρι και τους μάρτυρες.



Pauley Perrette & Micheal Bosman
Η Pauley Perrette μπορεί να σας ακούγεται άγνωστη, είναι όμως η αγαπημένη μας «Abby» από την αστυνομική σειρά «NCIS». Στη σειρά μπορεί να είναι το «απροσάρμοστο» κορίτσι με τα τατουάζ, τα piercing και τα περίεργα γούστα, στην πραγματικότητα όμως η ηθοποιός κρύβει ρομαντισμό μέσα της κι έτσι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009. Το ζευγάρι μάλιστα είχε αναβάλει τον γάμο του, μέχρι να νομιμοποιηθούν οι γάμοι των ομοφυλόφιλων στην Αμερική.