Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Liza Minelli και David Gest

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Liza Minelli και David Gest

Ένας γάμος με την πιο εντυπωσιακή λίστα καλεσμένων στην ιστορία.

Όταν η «μεγάλη» Liza Minelli –όχι πως ήταν και στο άνθος της ηλικίας της, μεταξύ μας- παντρεύτηκε τον παραγωγό David Gest, στις 16 Μαρτίου του 2002 μπροστά σε περισσότερους από 1000 γνωστούς και φίλους στη Νέα Υόρκη, δεν διοργάνωσαν μόνο έναν από τους πιο ακριβούς γάμους στα χρονικά (το συνολικό κόστος έφτασε τα 3.5εκ. δολάρια) αλλά κι έναν με την πλουσιότερη λίστα celebrity καλεσμένων στην ιστορία των γάμων του Hollywood. Προσθέστε και το γεγονός πως αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για την 56χρονη Liza και ο πρώτος για τον 49χρονο David, κι έχετε έτοιμο ένα ιδιαίτερο show.

Το πάρτι-τελετή γάμου τους στην Marble Collegiate Church της Νέας Υόρκης περιλάμβανε την Elizabeth Taylor ως πρώτη παράνυφο (maid of honor) και τον Michael Jackson ως κουμπάρο ενώ μεταξύ των καλεσμένων βρίσκονται οι Diana Ross, Mia Farrow, Mickey Rooney, Lauren Bacall, Donald Trump και Martha Stewart. Καταλάβατε λοιπόν γιατί ήταν περισσότερο πάρτι παρά γάμος.

Αργότερα το απόγευμα, στην δεξίωση που ακολούθησε της τελετής, ο Tony Bennett τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους συνοδεία μιας 60μελούς ορχήστρας ενώ το κοινό διασκέδασαν επίσης οι The Doobie Brothers και ο Donny Osmond. Το φιλί που αντάλλαξε το ζευγάρι, ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν ένα θέαμα που έπρεπε να δει κάποιος.

Και αν όλο αυτό το φαντασμαγορικό πάρτι δεν ήταν αρκετό για να διασκεδάσει τους καλεσμένους, τότε η 12οροφη τούρτα και οι προσωπικές μικρές λιχουδιές που μοιράστηκαν στον καθένα μέσα σε σατέν κουτάκια με επιγραφή «Liza and David 4 Ever», ήταν ότι έπρεπε για να τους αφήσει την απαραίτητη γλυκιά αίσθηση. Το γεγονός, βέβαια, πως το ζευγάρι χώρισε έναν χρόνο μετά, δεν έχει να λέει και πολλά. Τουλάχιστον κατάφεραν να περάσουν στην (γαμήλια) ιστορία.