Ο γάμος της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη

Ο γάμος της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη

Το τριήμερο γλέντι στη Σίφνο, οι κάμερες, ο διάσημος τραγουδιστής και η ευχή του πατέρα της νύφης

Ήταν 18 Ιουνίου του 2005, όταν η Μαρίνα Βερνίκου, κόρη του -σήμερα- Υφυπουργού Ναυτιλίας, παντρευόταν τον αγαπημένο της, Κύπριο επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη.

Ο γάμος έγινε στο αγαπημένο νησί, και τόπο καταγωγής της Μαρίνας, την Σίφνο, ενώ οι καλεσμένοι υπολογίζονται περίπου 3.000. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του 2003, μέσω κοινών φίλων και, όπως έχυν δηλώσει οι ίδιοι, ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Ακολούθησαν κοινές έξοδοι σε κοσμικά parties, αλλά και μία ρομαντική πρόταση γάμου, όταν οι δύο τους βρέθηκαν σε ελικόπτερο, πάνω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Το τριήμερο γαμήλιο γλέντι ξεκίνησε με ένα pre- wedding party στο ξενοδοχείο «Πετάλι» στην Απολλωνία της Σίφνου, που ανήκει στην οικογένεια ενώ, την επόμενη ημέρα το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται μέσα στη κτήμα της οικογένειας Βερνίκου, στο νησί. Οι καλεσμένοι, που κατέφτασαν απ' όλο τον κόσμο, φορούσαν όλοι βραχιολάκια και t- shirts με τα αρχικά «ΜιΜα», οι κάμερες των lifestyle εκπομπώς της εποχής ήταν παρούσες και ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε για να διασκεδάσει τους περευρισκόμενους. «Σας εύχοµαι να γυρίσετε µαζί τον κόσµο και να τον κατακτήσετε», ήταν η ευχή που έκανε ο πατέρας της νύφης, Γιώργος Βερνίκος, στο πανευτυχές ζευγάρι, το οποίο επτά χρόνια αργότερα του έχει χαρίσει τρία εγγόνια- την Ντεµίλια, τον Γιώργο και την Ανέζια.

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Βερνίκου: Ποια είναι η κόρη του νέου Υφυπουργού Ναυτιλίας;