Νίκη Κάρτσωνα & Νίκος Χατζής: Ένας γάμος που μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτυ

Νίκη Κάρτσωνα & Νίκος Χατζής: Ένας γάμος που μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτυ

Την 1 Ιουλίου η Νίκη και ο Νίκος έκλεισαν 5 χρόνια παντρεμένοι (και ακόμα ερωτευμένοι), και με αφορμή την επέτειό τους, θυμόμαστε την λαμπερή μέρα του γάμου τους.

Τόσους και τόσους γάμους διασήμων έχουμε κάνει σε αυτή τη στήλη, δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα και στον γάμο της Νίκης Κάρτσωνα, της δικής μας Νίκης του Queen.gr, ειδικά όταν πριν από δύο μέρες γιόρταζε την 5η επέτειό της μαζί με τον άντρα της. Μια κάποια αντίσταση την βρήκαμε στην αρχή είναι η αλήθεια, καθώς την Νίκη την είχαν πιάσει οι ντροπές της, στο τέλος όμως την πείσαμε να μοιραστεί μαζί μας τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις της από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής, λοιπόν, των οποίων η σχέση είχε ξεκινήσει ως ένας εφηβικός έρωτας, με αρκετούς χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις στα χρόνια που ακολούθησαν, αποφάσισαν εκεί γύρω στο 2004 πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον και πως, αυτό ήταν, είναι φτιαγμένοι για να είναι μαζί. Κι από τότε δεν χώρισαν ποτέ ξανά.

Ο γάμος τους έγινε την 1η Ιουλίου του 2007 στο Μουσείο Νάσιουτζικ, στις 7 το απόγευμα (trivia: 3 χρόνια μετά στον ίδιο ακριβώς χώρο και με τον ίδιο ιερέα, θα γινόταν και η βάπτιση του γιου τους, Φίλιππου). Οι καλεσμένοι τους δεν ξεπέρασαν τα 300 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και οι Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Εβελίνα Παπαντωνίου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Θοδωρής Κυριακού, Έλλη Κοκκίνου, Γιάννης Μπουρούσης, Βασίλης Σπανούλης, Βασιλική Τσεκούρα αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς (πατριώτης Μεσσήνιος και αυτός, βλέπετε).

Η Νίκη βρισκόταν από το πρωί στο Μουσείο Νάσιουτζικ, μαζί με όλες τις ξαδέρφες τις, οι οποίες ανέλαβαν να την ντύσουν -τραγουδώντας, φυσικά- και να την παραδώσουν μαζί με το υπόλοιπο σόι στο γαμπρό, σε μια εντυπωσιακή «ακολουθία» η οποία σε έβαζε στο κλίμα μιας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας.

Το νυφικό της είχε την υπογραφή της Μαρίας Κονίδη (η οποία ήταν και η κουμπάρα του ζευγαριού, μαζί με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Ζήση), ενώ το χτένισμά της είχε επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Φωφώ Σγόντζου. Ο Νίκος, από την άλλη, είχε επιλέξει κοστούμι, παπούτσια και αξεσουάρ Dolce&Gabanna για την μεγάλη μέρα.

Το ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο της εκκλησίας, κατεβαίνοντας από τον λόφο του Νάσιουτζικ μαζί με ένα μικρό κοριτσάκι που τραγουδούσε α καπέλα το «Σήμερα γάμος γίνεται», δίνοντας ένα ιδιαίτερο συναίσθημα στην ατμόσφαιρα που δεν άφησε καλεσμένο ασυγκίνητο.

Μετά τη τελετή ζευγάρι και καλεσμένοι κατευθύνθηκαν στο χώρο της δεξίωσης, όπου μεγάλες ροτόντες περίμεναν τους καλεσμένους για το φαγοπότι, με μια μικρή ελιά ως μπομπονιέρα για τον καθένα. Η Νίκη όμως είχε ακόμα μια έκπληξη, τόσο για τους καλεσμένους της όσο και για τον άντρα της. Ένα μεγάλο video-wall ήταν στημένο στον χώρο, στο οποίο άρχισε να προβάλλεται ένα 20λεπτο βίντεο με τις πιο αγαπημένες στιγμές του ζευγαριού καθ᾽ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους (η Νίκη είχε μαζέψει όλο το υλικό και είχε στήσει το σκηνικό χωρίς κανείς να ξέρει τίποτα) αλλά και σκηνές με πολλούς από τους καλεσμένους να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, έτσι ώστε όλοι να νιώθουν σημαντικό κομμάτι αυτής της μεγάλης «γιορτής». Δεν χρειάζεται να σας πούμε το τι έγινε...

Ο πρώτος χορός τους μαζί ως σύζυγοι, πλέον, ήταν υπό τους ήχους του «Και να που γύρισες», από τον Πάριο και την Μαρινέλλα (συμβολικό όσο δεν πάει), ενώ όταν ρωτήσαμε τη Νίκη ποια ήταν η πιο αξέχαστη σκηνή της βραδιάς, μας είπε πως δεν υπήρξε ούτε ένας καλεσμένος που να κάθισε έστω και για λίγο στην καρέκλα του. Όλοι χόρευαν, ανέβαιναν στα τραπέζια και διασκέδαζαν με τη ψυχή τους μέχρι το πρωί, μετατρέποντας τον γάμο σε ένα μεγάλο, τρελό και ασταμάτητο πάρτυ. Μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα καλύτερο;