Madonna & Sean Penn:Ένας επεισοδιακός γάμος που έγραψε ιστορία

Madonna & Sean Penn:Ένας επεισοδιακός γάμος που έγραψε ιστορία

Μία τελετή γεμάτη πάθος, διάσημους καλεσμένους, και πυροβολισμούς

«Πρόσεξα αυτόν τον τύπο, που φορούσε δερμάτινο jacket και γυαλιά ηλίου, να στέκεται στη γωνία και να με "καρφώνει" με το βλέμμα του. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Sean Penn και, αμέσως, έπλασα στο μυαλό μου αυτή την φαντασίωση ότι θα γνωριζόμασταν, θα ερωτευόμασταν και θα παντρευόμασταν», δήλωνε η superstar, την περίοδο του Blonde Ambition, για την πρώτη της γνωριμία με τον μετέπειτα σύζυγό της, Sean Penn. Σε αυτή της την φαντασίωση η Madonna αποδείχτηκε προφήτης, αφού, μετά από σύντομη περίοδο γνωριμίας και σχέσης, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 16 Αυγούστου, του 1985 (ημέρα που η τραγουδίστρια έκλεινε τα 27 της χρόνια). Η φράση «τα ετερώνυμα έλκονται» δεν μπορούσε να βρει καλύτερο ζωντανό παράδειγμα από την τραγουδίστρια, που εκείνη την περίοδο είχε αρχίσει να γίνεται παγκόσμια σταρ- φαινόμενο και τον ταλαντούχο, ανερχόμενο ηθοποιό ο οποίος ήδη είχε τα θέματά του με την διασημότητα και τους paparazzi.

Ο Penn ήθελε μία μικρή τελετή, με λίγους καλεσμένους, σε ανοιχτό χώρο, ενώ επιθυμία της βασίλισσας της pop ήταν μία επίσημη φωτογράφηση των δύο τους, όπου θα πόζαρε με το strapless νυφικό της για τον φακό μεγάλου περιοδικού. Ο γάμος του ζευγαριού, με καλεσμένους όπως οι Andy Warhol, Keith Haring και Cher έγινε σε έπαυλη που έβλεπε πάνω στη θάλασσα στο Malibu της Καλιφόρνια. Όσο και εάν οι δύο τους είχαν φροντίσει για τα μέτρα ασφάλειας από τοςυ φωτογράφους, οι τελευταίοι κατάφερνα να μπουν στην έπαυλη, υποδυόμενοι εργαζόμενους στο catering, την ίδια στιγμή που πάνω από τα κεφάλια ζευγαριού και καλεσμένων, πετούσαν ελικόπτερα με paparazzi έτοιμους να απαθανατίσουν την επίσημη ένωση του superstar ζευγαριού. Ο Penn έγινε τόσο έξαλλος που, μετά την -διάρκειας πέντε λεπτών- τελετή, μπήκε μέσα στην έπαυλη, απ' όπου βγήκε έχοντας στο χέρι του το όπλο του, με το οποίο άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, προειδοποιητικά, όπως υποστήριξε, ώστε να φύγουν τα ελικόπτερα με τους φωτογράφους.

Αυτό ήταν το πρώτο, μόλις δείγμα, ενός γάμου που, κατά την πεντάχρονη διάρκειά του, πολλές φορές χαρακτηρίστηκε από βίαιες συμπεριφορές του Penn. Ο γάμος έληξε άδοξα, τέσσερα χρόνια αργότερα, μετά από μόνιμους, άγριους τσακωμούς, αλλά και έντονες στιγμές πάθους, μεταξύ των δύο. Και όσο κι αν, από τότε, έχουν περάσει 23 περίπου χρόνια, οι φήμες υποστηρίζουν ότι, παρότι και οι δύο προχώρησαν σε νέες σχέσεις και γάμους, ποτέ δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ του 2009, ο Penn, κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο που μόλις είχε κερδίσει, πλησίασε την superstar, η οποία συνοδευόταν από το toyboy της, Jesus Luz, και την ρώτησε «Πότε πρόλαβες κι έκανες κι άλλο παιδί;». Μιλάμε για ανωτερότητα, όχι αστεία.

Διαβάστε ακόμα:

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Madonna και Guy Ritchie
Madonna: «Είμαι αηδιασμένη»
Sean Penn: O άλλοτε σκληρός παρτάκιας του Hollywood εξελίχθηκε σε μεγάλο ανθρωπιστή