Oι πιο πρωτότυποι celebrity γάμοι

Γωγώ Φούντα
Oι πιο πρωτότυποι celebrity γάμοι

Γιατί ως γνωστόν η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στους λόφους του Hollywood!

Στον πλανήτη Hollywood όλα επιτρέπονται! Είναι κάτι παρόμοιο με τον έρωτα και τον πόλεμο. Περίεργες συμπεριφορές, περίεργες δηλώσεις ακόμα και... περίεργοι γάμοι! Οι stars λοιπόν, παίρνουν το πιο παραδοσιακό μυστήριο και στην κυριολεξία το κάνουν... αγνώριστο! Από τα ρούχα, μέχρι το στολισμό της εκκλησίας, κάποιοι θυμίζουν πολύ περισσότερο καρναβάλι παρά γαμήλιο μυστήριο. Κάποιοι άλλοι βέβαια είναι απλά υπέροχοι, αλλά δεν το λέμε για να μη ζηλεύουμε... Aς δούμε λοιπόν κάποιους από τους πιο παράξενους και πρωτότυπους celebrity γάμους!

Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick: Είναι το απόλυτο fashion icon και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να μην πρωτοτυπήσει τουλάχιστον όσον αφορά στο νυφικό της. Την μεγάλη μέρα λοιπόν, και συγκεκριμένα στις 19 Μαίου 1997 η SJP αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον άντρα των ονείρων της, φορώντας... μαύρο νυφικό! Η ίδια βέβαια αργότερα δήλωσε πως μετάνιωσε γι' αυτή της την επιλογή και πως αν ανανεώσει ποτέ τους όρκους της θα κινηθεί σε πιο παραδοσιακά πλαίσια και θα εμφανιστεί στα λευκά! Εμάς πάντως μας άρεσε και το μαύρο!

Nicole Ritchie-Joel Madden: Όταν είσαι η κόρη ενός εκ των μεγαλυτέρων τραγουδιστών όλων των εποχών, σίγουρα ο γάμος σου δεν πρόκειται να είναι κοινότυπος και απλός. Η Nicole και ο Joel, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Δεκεμβρίου του 2010 σε μία από τις πολλές επαύλεις του Lionel Ritchie στο Beverly Hills. Φυσικά, ο συγκεκριμένος γάμος είχε τα πάντα, από διάσημο D.J. και την αφρόκρεμα του Hollywood μέχρι έναν... τεράστιο ελέφαντα! Το συμπαθές θηλαστικό έδωσε το παρόν προκειμένου να φέρει τύχη στο νιόπαντρο ζεύγος και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι ακόμα μαζί, μάλλον τα κατάφερε!

Britney Spears-Kevin Federline: H διάσημη pop star τα τελευταία χρόνια έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα να μην κάνει τίποτα φυσιολογικό. Κάπως έτσι έγινε και με το γάμο της με τον χορευτή Kevin Federline. Έπειτα από τρεις μόλις μήνες σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν καθώς θεώρησαν, γιατί δεν ξέρουμε, πως και οι δύο ήταν έτοιμοι για το σημαντικό αυτό βήμα. Το παράξενο της υπόθεσης ήταν ότι η πρόσκληση δεν έκανε λόγο περί γάμου αλλά αρραβώνα! Έτσι οι καλεσμένοι κατεύφθασαν στην έπαυλη του ζευγαριού νομίζοντας πως θα δώσουν το παρόν στον αρραβώνα τους και εκεί το ζεύγος τους την... έσκασε! Μάλιστα, για να μην προβληματιστούν οι καλεσμένοι για το πιο casual ντύσιμό τους, τους προμήθευσαν και με επίσημα ρούχα!

Pamela Anderson-Kid Rock: Αν περιμένατε και από τους συγκεκριμένους κάτι φυσιολογικό, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Το σκηνικό έμοιαζε ονειρεμένο καθώς το ολίγον πυροβολημένο ζεύγος επέλεξε να παντρευτεί πάνω σε γιοτ στο Saint Tropez. Kαλεσμένοι τους, ήταν πλήθος Α-list celebrities, ενώ το παράδοξο της υπόθεσης ήταν ότι οι νιόπαντροι φορούσαν τα... μαγιό τους! Για να το κάνει λίγο πιο επίσημο το outfit, o γαμπρός έβαλε και ένα τζινάκι αλλά μπλούζα για κανένα λόγο! Η Pamela από την άλλη, προτίμησε ένα λευκό μπικίνι, με την.... προσωπικότητά της σε πρώτο πλάνο!

David & Victoria Beckham: Το διάσημο ζεύγος έχει περιουσία και φρόντισε να το απoδείξει την ημέρα του γάμου του. Στις 4 Ιουλίου του 1999 λοιπόν, παντρεύτηκαν σε έναν πύργο στην Ιρλανδία ενώ το σκηνικό ήταν άκρως βασιλικό. Η Victoria επέλεξε να φορέσει στα μαλλιά της ένα μικρό στέμμα, ενώ αφού αντάλλαξαν όρκους, ένα λευκό περιστέρι αφέθηκε στον ουρανό. Στη συνέχεια, το διάσημο ζεύγος έκατσε στους... θρόνους του, ενώ σαν επιστέγασμα του βασιλικού αυτού γάμου, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Δουβλίνου!

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Mia Farrow έγινε κυρία Sinatra

Στο γάμο της Jade Jagger: Ξανά περήφανος μπαμπάς ο Mick!

Όταν η Audrey Hepburn έγινε κυρία Ferrer: Οι γάμοι που έμειναν στην ιστορία