Τι έγινε στο γάμο του Μatthew McConaughey με την Camila Alves;

Τι  έγινε στο γάμο του Μatthew McConaughey με την Camila Alves;

Όταν ο ηθοποιός ενώθηκε και επίσημα πλέον με τη γυναίκα της ζωής του!

O Matthew McConaughey και η Camila Alves παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Austin του Texas στις 9 Ιουνίου , 2012. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους βρίσκονταν η Reese Witherspoon, ο Kenny Chesney και ο Woody Harrelson. Ο γάμος έγινε μέσα σε μία τριήμερη γιορτή κατά την οποία οι καλεσμένοι κατασκήνωσαν σε πολυτελείς σκηνές στην αυλή του ράντσου!


Μία μεγάλη σκηνή στο κέντρο πρόσφερε φαγητό, tequila και μπύρα, ενώ οι καλεσμένοι έπαιζαν παιχνίδια και έκαναν αγώνες με άλογα. Κούπες για μπύρα με το όνομα του κάθε καλεσμένου και την ημερομηνία του γάμου δόθηκαν στον καθένα. Η ιστορία ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής, ο γάμος όμως έγινε το Σάββατο 9 Ιουνίου κατά το ηλιοβασίλεμα- πάλι σε σκηνή! Η Camila φόρεσε ένα νυφικό κεντημένο στο χέρι με πέρλες από τη Βραζιλιάνα σχεδιάστρια Ducarmo Castelo Blanco και κράτησε ένα μπουκέτο με ορχιδέες και κρίνα, με λουλούδια αγκινάρας ανάμεσα! Ο Matthew φόρεσε ένα κοστούμι με γιλέκο των Dolce & Gabanna.

Tα παιδιά του ζευγαριού, Levi και Vida, ήταν η παράνυφος και ο κουμπάρος αντίστοιχα! Η καθολική τελετή τελέστηκε από τον γνωστό ιερέα Christian Leisy. Ο Matthew δεν είπε τους όρκους του δυνατά αλλά τους ψυθίρισε στο αυτί της Camila ενώ εκείνη ξεσπούσε σε δάκρυα από τη συγκίνηση. Κατά τη διάρκεια του γάμου ο John Mellencamp τραγούδησε ψαλμούς καο το ζετγάρι αντάλλαξε βέρες δια χειρός Kathy Rose οι οποίες έφεραν ξεχωριστά σύμβολα για τον καθένα.

Η δεξίωση έλαβε χώρα στην αυλή με λευκά φαναράκια ανάμεσα σπό τα δέντρα. Το ζευγάρι χόρεψε 3 φορές το αγαπημένο κομμάτι του "Forever and Ever, Amen" του Randy Travis. Η Camila επέλεξε ένα κοντό φόρεμα με φτερά για τη δεξίωση, ενώ σέρβιρε τους καλεσμένους της Βραζιλιάνικη churrascaria και για επιδόρπιο μία κόκκινη βελουτέ γαμήλια τούρτα με τις σημαίες του Τέξας και της Βραζιλίας.

Την Κυριακή το ζευγάρι άναψε φωτιές για ένα γαμήλιο barbeque με τον διάσημο Τεξανό σεφ Guy Fieri.

Διαβάστε ακόμη:

Στον ινδουϊστικό γάμο του Mick Jagger με την Jerry Hall

Στο γάμο της Jade Jagger: Ξανά περήφανος μπαμπάς ο Mick!

Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Michael Jackson-Lisa Marie Presley