Orlando Bloom - Miranda Kerr: Ένας γάμος σκέτο μυστήριο!

Orlando Bloom - Miranda Kerr:  Ένας γάμος σκέτο μυστήριο!

Ένας γάμος που συζητήθηκε πολύ

Έχουμε ακούσει και αν έχουμε ακούσει για γάμους διασήμων. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κατά καιρούς ισχυριστεί ότι τίποτα δε μένει κρυφό για πολύ, καθώς οι paparazzi καραδοκούν και τα βγάζουν όλα στη φόρα, θες δε θες. Τις φήμες αυτές ήρθαν να τις αντικρούσουν οι δύο hot celebrities. Ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr, το είπαν και το έκαναν. Και τι εννοούμε; Θέλησαν να κάνουν ένα γάμο απόλυτα κρυφό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πως έγινε αυτό; Ακόμη απορούν ξένοι δημοσιογράφοι.


Το πανέμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2010. Ο έρωτάς τους μεγάλος, αφού πήραν τη μεγάλη απόφαση να παντρευτούν, μόλις ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους. Λεπτομέρειες της τελετής δεν έχουν δημοσιευτεί. Ούτε καν πως ήταν το νυφικό της δεν περιέγραψε η Miranda. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν Collette Dinnigan, αφού φήμες λένε ότι της έστειλαν όχι ένα, αλλά 4 vintage νυφικά απευθείας από το Σίδνεϋ.


Το ζευγαράκι πέρασε το μήνα του μέλιτός του στην Καραϊβική. Και μπορεί να μη δώσανε λεπτομέρειες από την τελετή, παρόλα αυτά η γιαγιά της Kerr, Anne, δήλωσε τα εξής: «Βγαίνουν ραντεβού από το 2008. Είναι πανευτυχείς μαζί και γελάνε μονίμως. Ο Οrlando είναι πολύ προστατευτικός με την εγγονή μου» . Τέλος, η κολλητή της φίλη Lauren Ramien δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή το ένστικτό μου μίλησε και μου τόνισε ότι αυτός είναι ο ένας και μοναδικός για την Miranda. Συμπληρώνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον!»


Και μπορεί στο Hollywood να επιμένανε ότι το ζευγάρι χωρίζει , αυτοί όμως εξακολουθούν να βολτάρουν παρέα και να δείχνουν ευτυχισμένοι!

Διαβάστε ακόμα:

Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει

Prince Charles και Camila: Ο θρυλικός γάμος που δικαίωσε έναν μεγάλο έρωτα