Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος και συνάμα παραδοσιακός γάμος της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος και συνάμα παραδοσιακός γάμος της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Ο πιο «ανοιχτός» celebrity γάμος που έχετε δει

Ο γάμος της Πέγκυς Ζήνας και του Γιώργου Λύρα σίγουρα έχει μείνει αξέχαστος. Ήταν αναμφισβήτητα ο πιο «ανοιχτός» celebrity γάμος. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ακομπλεξάριστη και φιλική είναι η Πέγκυ και το απέδειξε, αφήνοντας τον απλό κόσμο να είναι παρών στο μυστήριο.


Ο γάμος της έλαβε χώρα στο Τρίκορφο Φωκίδας, στις 10 Ιουνίου 2007. Η όμορφη τραγουδίστρια έλαμπε μέσα στο Elie Saab νυφικό της. Ήταν πανευτυχής και αυτό φαινόταν στο πρόσωπό της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ηλίας Ψινάκης και η Κική Τσόλκα. Στο γάμο ήταν καλεσμένοι γύρω στα... 1000 άτομα! Όπως δήλωσε η ίδια ετεροχρονισμένα σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, το θεωρούσε δεδομένο να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές της το γάμο της. «Αυτοί μπορεί να με αγαπάνε περισσότερο, από δήθεν συγγενείς που με θυμήθηκαν αφότου έγινα διάσημη», τόνισε.


Το γλέντι που ακολούθησε ήταν πάρα πολύ πετυχημένο. Πολύ φαγητό, χορός και γέλιο. Φυσικά την παράσταση έκλεψε όπως ήταν αναμενόμενο ο Ηλίας Ψινάκης. Όσο για τις μπομπονιέρες; Υπήρχαν δύο ειδών: οι VIP που είχαν πάνω ένα ασημένιο μονόγραμμα του ζευγαριού, αλλά και οι απλές με επάργυρη καρδιά της οποίας το βέλος σχημάτιζε τα αρχικά τους. Ένας γάμος που τα είχε όλα... Παράδοση, κέφι, θετική διάθεση και άφθονα χαμόγελα!

Διαβάστε ακόμα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Έλλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης: Ο ονειρικός γάμος που κατέληξε σε πολύκροτο διαζύγιο

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο γάμος του hot Νίκου Αναδιώτη με την καλή της καρδιάς του