Αξέχαστοι γάμοι: Mia Farrow η γυναίκα-μύθος που έκανε τον Frank Sinatra να «λιώσει»!

Αξέχαστοι γάμοι: Mia Farrow η γυναίκα-μύθος που έκανε τον Frank Sinatra να «λιώσει»!

Με ένα λιτό νυφικό και το απόλυτο pixie look

Από τους γάμους ορόσημο στην celebrity ιστορία όλων των εποχών ήταν αυτός της Mia Farrow, το 1966 με τον Hollywood star Frank Sinatra πού αλλού; Στο Las Vegas. Μιας και μπήκε ο Ιούλιος, ας θυμηθούμε αυτό το γάμο που κρατήθηκε μόλις 2 χρόνια ζωντανός και τελέστηκε 19 Ιουλίου στο The Sands. Εκείνη μόλις 21, ο Frank 50.

Παρά τη διαφορά ηλικίας, ήταν τρελά ερωτευμένοι. Την έλεγε "Doll Face." Εκείνη τον αποκαλούσε "Charlie Brown." Ακόμη και μετά το χωρισμό τους παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι!

Οι δυνατοί γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες, δεν χρειάζονται υπερβολές και πολλές φαμφάρες για να είναι ροκ και να μείνουν αξέχαστοι. Η νύφη στην προκειμένη περίπτωση πάντα θα αποτελεί πρότυπο για κάθε γυναίκα μιας και όχι μόνο κατάφερε να κάνει έναν από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές και 'players' του Hollywwod να λιώσουν και να την ερωτευτούν με πάθος, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του, αλλά και να χαραχτεί για πάντα η εμφάνισή της ως το απόλυτο gamine-chic στυλ.

Με ένα απλό νυφικό σε λευκό, που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει σαν cocktail ή shift dress η Mia εντυπωσιάζει όσο καμιά με το θρυλικό Rosemary's Baby style κοντό κούρεμά της κάνοντας αυτή της την εμφάνιση, look επιτομή για τη δεκαετία του 1960 .

Διαβάστε ακόμη:

Ο goth και εντελώς εκκεντρικός γάμος της Dita Von Teese με τον Marilyn Manson

Αλβέρτος και Σαρλήν του Μονακό: Ο γάμος και το κέρατο