Γαμήλιο μακιγιάζ ώρα μηδέν!

Γωγώ Φούντα
Γαμήλιο μακιγιάζ ώρα μηδέν!

Αποφύγετε να γίνετε η νύφη ουράνιο τόξο!

Mπορεί η μέρα του γάμου να είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή της γυναίκας, ωστόσο η υπερβολή βλάπτει σοβαρά το μυστήριο!

Πολλές νύφες τη συγκεκριμένη μέρα, καταφεύγουν σε υπερβολές οι οποίες αντί να έχουν θετικά αποτελέσματα και να τις κάνουν όμορφες και εντυπωσιακές έχουν ακριβώς το αντίθετα. Ένα από τα συχνότερα λάθη, είναι αυτά στο μακιγιάζ. Είναι απορίας άξιον, γιατί μία γυναίκα η οποία στην προσωπική της ζωή, βάφεται εξαιρετικά την μέρα του γάμου της είναι το λιγότερο σαν καρνάβαλος! Η αιτία; Αφενός οι επαγγελματίες μακιγιέρ οι οποίοι συνήθως προσλαμβάνονται τελευταία στιγμή και στην προσπάθειά τους να κάνουν κάτι επίσημο, καταλήγουν να κάνουν τη νύφη να μοιάζει με ουράνιο τόξο, αλλά και η μανία της νύφης να κάνει κάτι ξεχωριστό και εντυπωσιακό για τη συγκεκριμένη μέρα.

Η λύση; Κάντε πολύ προσεκτική επιλογή μακιγιέρ και μάλιστα τουλάχιστον 2 μήνες από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου. Ακόμα καλύτερα, ο επαγγελματίας που θα σας αναλάβει, να είναι και άτομο του περιβάλλοντός σας, έτσι ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σας πηγαίνει και τι σας αρέσει. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συνεισφέρετε επαγγελματική περιποίηση, αναλλάβετε το μακιγιάζ σας εσείς προσωπικά. Προσοχή: Μείνετε στα σταθερά και συνηθισμένα. Αν έχετε συνηθίσει να βάφεστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο μείνετε πιστή σε αυτό και αφήστε τους πειραματισμούς. Σκιές, περίεργα κραγιόν και γωνίες καλύτερα να απουσιάσουν για να βγει ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Άλλωστε η απλότητα είναι το παν...