Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη μεθυσμένη!

Γωγώ Φούντα
Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη μεθυσμένη!

Aφήστε το κρασί και πιείτε νεράκι του θεού!

Ο γάμος, και ό,τι συνεπάγεται αυτού, είναι κάτι που κυρίως μία γυναίκα δε θα ξεχάσει ποτέ και ακόμα και μετά από χρόνια θα θυμάται με νοσταλγία μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες οι οποίες θα της φέρνουν δάκρυα συγκίνησης στα μάτια.

Οι φωτογραφίες λοιπόν, είναι ντοκουμέντα τα οποία θα μείνουν για πάντα, για να μπορείτε να δείχνετε στα παιδιά και στα εγγόνια σας. Και εφόσον θα μείνουν για πάντα, οφείλετε στον εαυτό σας να δείχνετε εκθαμβωτική και υπέροχη και σε καμία περίπτωση... μεθυσμένη!

Μία τα λόγια του παπά, μία η ένταση της ημέρας, μία η ανείπωτη ευτυχία την οποία αισθάνεστε, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και να τα... τσούξετε! Δεδομένου ότι στη δεξίωση του γάμου το αλκοόλ ρέει άφθονο, η πρόσβαση σε αυτό γίνεται παιχνιδάκι και αν λάβουμε υπόψη και την καθιερωμένη βόλτα από όλους τους καλεσμένους για το τσούγκρισμα των ποτηριών, τότε έχετε ένα ωραιότατο μεθύσι στο τσεπάκι και σίγουρα τις χειρότερες και πιο αστείες φωτογραφίες για το άλμπουμ του γάμου σας!

Για να αποφύγετε λοιπόν, να γίνετε ρεζίλι την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας και να είστε μία αξιοπρεπής νύφη και οικοδέσποινα, μείνετε μακριά από κρασί ή οτιδήποτε άλλο αλκοολούχο. Γεμίστε το ποτήρι σας με νερό ή αναψυκτικό και πείτε ναι μόνο σε κάποιο κέρασμα. Έτσι και νηφάλια θα παραμείνετε και δε θα προσβάλετε κανένα. Φυσικά δεν εννοούμε να μην αγγίξετε καθόλου τα υπέροχα ποτά που σίγουρα θα έχετε φροντίσει να προμηθευτείτε, αλλά στο τέλος της βραδιάς θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα που θα είστε ικανή να θυμάστε τα πάντα. Επιπλέον, θα έχετε βγει τουλάχιστον εντυπωσιακή στις φωτογραφίες και πολλά χρόνια μετά θα φουσκώνετε από υπερηφάνεια κοιτώντας τες.

Προσοχή: Ο αποκλεισμός από το αλκοόλ ισχύει μόνο για τη νύφη λόγω θέσης και ενδυμασίας! Οι καλεσμένοι μπορούν να πιουν άφοβα και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Μην τους χαλάτε το κέφι επειδή εσείς θα είστε στην «τσίτα». Εξάλλου στοιχηματίζουμε ότι την επόμενη μέρα όλοι θα θέλατε να συζητούν για το υπέροχο γαμήλιο πάρτι που δώσατε.