Το δώρο του κουμπάρου και η... τιμή του!

Γωγώ Φούντα
Το δώρο του κουμπάρου και η... τιμή του!

Διαλέξτε κάτι με βάση το συναίσθημα και όχι τα χρήματα...

Tα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη μέρα. Από το σημαντικότερο, νυφικό, εκκλησία, καλεσμένους, μέχρι και τις απλές μικρές λεπτομέρειες που μόνο μία νύφη θα πρόσεχε! Έχετε όμως σκεφτεί τι δώρο θα πάρετε στον κουμπάρο ή κουμπάρους σας; Γιατί όσο δεμένη και να είστε μαζί του, κακά τα ψέματα το έθιμο απαιτεί δώρο και έτσι θα γίνει!

Το καλό είναι ότι πλέον τα ζευγάρια κουμπαριάζουν μόνο με πολύ κοντά σε αυτά άτομα, δηλαδή αδέρφια και κολλητούς φίλους, πάνε οι εποχές που οι κουμπαριές γίνονταν από συμφέρον, oπότε είναι ευκολότερο για εσάς να διαλέξετε το ιδανικό δώρο, καθώς ξέρετε απολύτως τα γούστα και τις ανάγκες τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι τόσο κοντινά σε εσάς πρόσωπα, τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουν από πρώτο χέρι την οικονομική σας κατάσταση, κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να δυσανασχετήσουν αν το δώρο σας δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό!

Το πιο συνηθισμένο δώρο είναι το ρολόι ή γενικότερα ένα κόσμημα. Η επιλογή είναι σαφώς ευκολότερη αν θα σας παντρέψει γυναίκα καθώς έχετε να διαλέξετε από σαφώς μεγαλύτερη ποικιλία δώρων. Καλύτερα να αποφύγετε τα διακοσμητικά χώρου ή κάτι παρόμοιο και προτιμήστε πιο προσωπικά και χρήσιμα δώρα.

Τέλος, όσον αφορά στην τιμή, αυτό το καθορίζει η σχέση σας με τον κουμπάρο και κυρίως το πορτοφόλι σας. Μην πάρετε κάτι πολύ ακριβό και στη συνέχεια δεν έχετε να περάσετε τον μήνα για παράδειγμα! Γενικά, ένα δώρο από 100-300 ευρώ είναι αξιοπρεπές και με το παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Επιλέξτε νυφικό ανάλογα με το σωματότυπό σας

Πόσο χρόνο μιλάμε με τον κάθε καλεσμένο;