Έχετε ρουτινιάσει; Σώστε τη σχέση σας ακολουθώντας αυτά τα 5 απλά tips!

Έχετε ρουτινιάσει; Σώστε τη σχέση σας ακολουθώντας αυτά τα 5 απλά tips!

Συμβουλές για να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας

Όλες οι σχέσεις περνάνε περιόδους κρίσης (ναι, ναι και αυτό το ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz που καθημερινά το βλέπεις και το ζηλεύεις) και πολλές φορές άθελά μας οδηγούνται σε διάλυση. Δες, λοιπόν, σύμφωνα με την Laurie Puhn πώς μπορείς να σώσεις τη σχέση σου, ακόμη και αν η ρουτίνα σας έχει χτυπήσει την πόρτα.


1.Διατηρήστε μία καθημερινή ρουτίνα επικοινωνίας: Προσπαθήστε για παράδειγμα να καλημερίζεστε και καληνυχτίζεστε (πάντα με το δικό σας προσωπικό ύφος) και μην ξεχνάτε να στέλνετε και κανένα sms ο ένας στον άλλο εκφράζοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.


2.Ανέβασέ του την ψυχολογία στα ύψη: Για παράδειγμα επαίνεσέ τον για τις ικανότητες του ή για το πόσο χρήσιμος είναι στην ζωή σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις ένα πιο θετικό κλίμα ανάμεσά σας.


3.Δώσε χωρίς να ζητήσεις ανταμοιβή: Τι εννοούμε; Χάρισε του απλόχερα τη βοήθεια σου ,πριν καν στο ζητήσει... και να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα κάνει και αυτός το ίδιο για σένα (το καλό που του θέλουμε).


4:Τσακωθείτε ελεύθερα: Μεταξύ μας πάντα, αν ένα ζευγάρι δεν τσακώνεται, γρήγορα θα βαρεθεί, αλλά κυρίως ποτέ δεν θα βρεθεί μία λύση που να ικανοποιεί και τους δύο. Γι΄ αυτό, λοιπόν, πείτε τα παράπονά σας ελεύθερα, μέχρι να συμφωνήσετε και να καταλήξετε σε ένα κοινό συμπέρασμα. Η πολλή ηρεμία είναι ύποπτη. Σπίθα παιδιά!


5:Ζητήστε τη στιγμιαία ικανοποίηση: Προς Θεού μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, εννοούμε να μην ξεχνάτε να δίνετε ο ένας στον άλλο αγκαλιές, φιλιά και χάδια. Είναι πάρα πολύ σημαντικά. Η επαφή είναι το παν!

Διαβάστε ακόμα

Ιδανική σχέση: Αυτά είναι τα 7 μαγικά κλειδιά για να την αποκτήσεις!