Ένας άντρας μας τα είπε όλα! Τι κάνουμε λάθος στο κρεβάτι και τους ξενερώνουμε;

Ένας άντρας μας τα είπε όλα! Τι κάνουμε λάθος στο κρεβάτι και τους ξενερώνουμε;

Δίνουμε το βήμα σε έναν άντρα για να μας συμβουλέψει

Από αυτή τη στήλη εκφράζουμε τη γυναικεία ματιά πάνω στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων και της πράξης του σεξ. Αποφασίσαμε, όμως, να δώσουμε το βήμα (έστω και για λίγο) σε έναν άντρα για να μας αποκαλύψει τί ακριβώς κάνουμε λάθος εμείς οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ. Και όσα μας είπε μας προκάλεσαν έκπληξη: Διαβάστε...

"Είμαι 39 ετών και παντρεμένος 15 χρόνια. Το σεξ με τη γυναίκα μου είναι βαρετό. Δεν ήταν. Έγινε όμως. Πώς";
Ρουτίνα
"Θέλει να κάνουμε σεξ με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Τα παιδιά να έχουν πέσει ύπνο (λογικό), έχουμε φάει το βραδυνό μας, έχουμε τελειώσει τις δουλειές στο σπίτι, πλένουμε τα δόντια μας και ξαπλώνουμε. Βγάζουμε μόνοι μας τα ρούχα και προς μεγάλη μου έκπληξη δεν την ενδιαφέρουν τα προκαταρκτικά. Και προτιμά ένα δύο στάσεις".

Δεν δίνει τη σημασία που έδινε στο σημείο μου.
"Θυμάμαι στα πρώτα χρόνια της σχέσης μας τα αγγίγματά της στην περιοχή. Τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ καν την τελευταία φορά που με χάιδεψε εκεί. Μεγάλο λάθος".

Αν καθυστερήσω την κορύφωσή μου έχω την εντύπωση ότι αρχίζει και βαριέται.
"Δεν ξέρω αν από την αρχή της σχέσης μας έτσι ένιωθε όταν καθυστερούσα, αλλά θα προτιμούσα να μην το δείχνει τόσο έντονα. Γιατί όσο μου δείχνει ότι δεν το απολαμβάνει τόσο δεν θα φτάσω στο τέλος".

Δεν μου μιλάει πρόστυχα.
"Σταδιακά η γυναίκα μου άρχισε να προτιμά το σιωπηλό σεξ. Εκεί που οι γυναίκες λατρεύουν την κουβεντούλα στο σεξ εκεί σταματάνε να σου μιλάνε και κάνεις εσύ όλη τη συζήτηση... Αν την ρωτήσω κάτι δεν δείχνει διατεθημένη να συνεχίσουμε τη συζήτηση".

Πού πήγαν εκείνα τα εσώρουχα;
"Δεν χρειάζεται να πω αν είμαστε οπτικοί τύποι. Ακόμα και χρόνια μετά την πρώτη φορά μας αρέσει να βλεπουμε ένα σέξι σώμα με ένα σέξι σετ εσωρούχων. Εκείνη έρχεται πάντα στο κρεβάτι με πιτζάμα και με ένα T- Shirt μου".

Δεν μου κάνει μασάζ.
"Μου ζητάει να της κάνω μασάζ στη μέση, αφιερώνομαι τουλάχιστον για ένα 20' και μετά όταν έρχεται η σειρά της μου λέει μετά από δύο λεπτά ότι πιάστηκε το χέρι της. Και κλείνει το φως"!

Που πήγαν τα φιλιά;
"Φιλιά στο λαιμό, στο στέρνο, στο μπράτσο; Όχι, πια. Περιορίζεται στα χείλη και όχι με το ίδιο πάθος που θα ήθελα".

Διαβάστε ακόμη:

Από sex buddies σε ζευγάρι! 6 σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά