Πώς είναι να έχεις 100 οργασμούς την ημέρα; Ευχή ή κατάρα;

Πώς είναι να έχεις 100 οργασμούς την ημέρα; Ευχή ή κατάρα;

Ένας άντρας που το βιώνει έχει την απάντηση!

Σου απευθύνουμαι το εξής ερώτημα: Προτιμάς να έχεις 100 οργασμούς την ημέρα ή έναν κάθε δέκα χρόνια; Ξέρουμε ότι η απάντηση φαίνεται πανεύκολη, αλλά μην βιαστείς! Ο Dale Decker βιώνει αυτό που κάθε λογικός άνθρωπος θα ήθελε...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post ο Decker απολαμβάνει (;) οργασμούς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (και όλους άθελά του), γεγονός που όπως καταλαβαίνετε έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής του.

"Σκέψου να είσαι στη κηδεία του πατέρα σου δίπλα στο φέρετρο για να τον αποχαιρετήσεις και εκείνη τη στιγμή να έχεις 9 οργασμούς. Τη στιγμή μάλιστα που ολόκληρη η οικογένειά σου στέκεται ακριβώς δίπλα σου".

Ο τυχερός – άτυχος Decker πάσχει από το Σύνδρομο Επίμονης Διέγερσης μετά από ένα ατύχημα που είχε στη μέση του. Το ρεπορτάζ ανέφερε: "Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο είχε ολοκληρώσει πολλές φορές. Πλέον με τη γυναίκα του κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Το σεξ είναι δύσκολο για εκείνον. Δεν μπορεί να μείνει σε μια δουλειά και έτσι δεν μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά την οικογένειά του. Φοβάται ακόμη και να βγει έξω καθώς ξέρει ότι οι οργασμοί του είναι απίστευτα ντροπιαστικοί σε δημόσιο χώρο".

Και τι απάντηση δίνει ο ίδιος στο ερώτημα αν είναι τυχερός ή άτυχος;

"Υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις αν έχεις συχνούς οργασμούς. Όπως το να οδηγείς, να δουλεύεις ή να χειρίζεσαι εργαλεία. Είναι μια ευχάριστη αλλά ιδιαίτερα ενοχλητική εμπειρία. Είναι σαν να τρως παγωτό σοκολάτα κάθε μέρα, αλλά κάποια στιγμή όσο και να σου αρέσει το βαριέσαι και απλά δεν θες άλλο".

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθεί για τον Decker η θεραπεία που του αξίζει!

Διαβάστε ακόμη:

Mα, γιατί δεν του τα λες; 14 πράγματα που κάνει και σε διεγείρουν ΚΑΘΕ φορά!