Γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμη; Νέα έρευνα έχει την απάντηση

Γιατί δεν έχεις παντρευτεί ακόμη; Νέα έρευνα έχει την απάντηση

Και δεν θα πιστεύεις τον λόγο!

Μία νέα επιστημονική έρευνα έρχεται να καλύψει το μεγάλο ερωτηματικό που αναλύεις συχνά με τις κολλητές σου! Το ερώτημα "μα, γιατί δεν έχω ντυθεί ακόμα νυφούλα απαντήθηκε τελικώς από τους επιστήμονες.

Το Κέντρο Ερευνών Pew αναφέρει πως το 20% των ενηλίκων πάνω από 25 χρονών με μέτριο ετήσιο εισόδημα δεν έχουν παντρευτεί ποτέ ενώ οι ενήλικοι που έχουν αρκετά μεγάλο εισόδημα παντρεύονται σε πιο συχνή κλίμακα!


Σύμφωνα με τα ευρήματα οι άνθρωποι που είναι λιγότερο μορφωμένοι δεν προχωρούν στο μεγάλο βήμα του γάμου και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα. Μάλιστα οι άντρες είναι πιο πιθανό να μην παντρευτούν και αυτό συνδέεται με το γεγονός πως στις ηλικίες 15 – 54 υπάρχει υψηλό ποσοστό ανεργίας. Παράλληλα το 78% των ανύπαντρων γυναικών αναφέρουν πως για εκείνες σημαντικός παράγοντας επιλογής συντρόφου είναι να έχει σταθερή εργασία και εισόδημα.

Και αυτό το εύρημα έρχεται σε αντίθεση με τη νοοτροπία των προηγουμένων γενιών που τότε τα ζευγάρια αποφάσιζαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν μαζί. Πλέον υπάρχει η τάση οι νέοι να θέλουν να δημιουργήσουν μόνοι τους ένα νοικοκυριό πριν μπουν στον γάμο. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότεροι άντρες περιμένουν να "φτιαχτούν" και μετά να μοιραστούν τη ζωή τους με τους κάποια γυναίκα.

Άρα λοιπόν δεν κάνεις εσύ κάτι λάθος που είσαι ακόμα ανύπαντρη! Κατηγόρησε όσο θες την οικονομική κρίση!

Διαβάστε ακόμη:


Μπες στο παιχνίδι του! Τι να κάνεις όταν τη μία μέρα σε θέλει & την άλλη σε βλέπει ως φίλη