Τι θέλουν επιτέλους οι άντρες; 9 μικρές λεπτομέρειες για να γίνεις η γυναίκα της ζωής του

Τι θέλουν επιτέλους οι άντρες; 9 μικρές λεπτομέρειες για να γίνεις η γυναίκα της ζωής του

Κράτησέ τον δικό σου για πάντα

Οι μικρές κινήσεις είναι που κάνουν τη διαφορά και είμαστε σίγουρες πως και η γιαγιά σου θα στα έλεγε αλλά εσύ την αγνοούσες. Tώρα όμως δεν μπορείς να τα αγνοήσεις...


Να μυρίζεις υπέροχα.
Κάθε στιγμή της ημέρας και πάντα. Ο άντρας μαγεύεται από τις γλυκές μυρωδιές και κυριολεκτικά τον σέρνουν από τη μύτη. Χρησιμοποίησε καθημερινά το άρωμα που σου έχει πει ότι του αρέσει ή την κρέμα σώματος. Μην βαριέσαι να είσαι περιποιημένη.

Σταματά να παραπονιέσαι και να μουρμουράς.
Αν δεν το ήξερες το νούμερο ένα στοιχείο που απεχθάνονται οι άντρες στις γυναίκες είναι η μουρμούρα. Σταμάτησέ την και βρες ένα τρόπο να του πεις που έκανε λάθος χωρίς να μιλάς πολύ. Και ποτέ μην ξεκινάς συζήτηση όταν είναι νευριασμένος.

Αγαπησέ τον

Η ιδανική σύντροφος αγαπάει τον φίλο της όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένος και του το εκφράζει τόσο με λόγια όσο και με πράξεις. Φίλησέ τον, αγκάλιασε και πες του "σ'αγαπώ" όσο πιο συχνά μπορείς.

Να είσαι αφοσιωμένη.
Το να είσαι διαχυτικοί με τους άντρες φίλους σου ή το να μην είναι σίγουρος για την αφοσίωσή σου σε εκείνον απλά τον απομακρύνει από σένα. Κάνε τον να πιστέψει ότι για σένα αυτός είναι ο ένας και μοναδικός που περίμενες στη ζωή σου. Σε ποιον δεν αρέσει αυτό;

Αγάπησε τους φίλους του
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία σύντροφο που δεν θέλει τους φίλους του αγαπημένου της και παράλληλα εκφράζεται προσβλητικά για αυτούς. Ναι, σίγουρα όλη η παρέα του δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεις κολλητή τους. Κράτησε τους τύπους και όλα θα πάνε καλά.

Γίνε η θεά του σεξ!
Η τελειότητα σου πρέπει πρώτα να περάσει το τεστ της καλής ερωμένης. Δεν πρέπει να είσαι απλώς καλή στο κρεβάτι, αλλά καλύτερη από όλες τις πρώην του. Διάβασε άρθρα σχετικά με το σεξ, μελέτησε κάποιο σχετικό βιβλίο και μείνε ανοιχτή στις προτάσεις του δικού σου σε νέες εμπειρίες. Φυσικά μέχρι το σημείο που νιώθεις άνετα, αλλά μην αποκλείεις τα πάντα με την πρώτη.

Μαγείρεψε καλά και συχνά!
Μην υποτιμάς αυτό το κριτήριο. Αν ο άντρας ψάχνει τη μαμά του στη γυναίκα του ένα πράγμα πρέπει να ξέρεις... Η μαμά του μαγείρευε καλά! Όπως όλες οι μαμάδες. Το να ξέρεις να μαγειρεύεις και να το κάνεις συχνά είναι απαραίτητο κριτήριο για να σκεφτεί ένας άντρας σοβαρά. Αλλιώς θα σκέφτεται: "και τι θα τρώνε τα παιδιά μας";

Κάνε τον να νιώθει άντρας
Η εποχή που οι γυναίκες κατέλαβαν τις διευθυντικές καρέκλες και τους παχυλούς μισθούς ήρθε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και στο σπίτι πρέπει να γίνεις το αφεντικό! Αν και ισότιμα τα δύο φύλα ο άντρας θέλει να νιώθει άντρας και μην του στερείς αυτόν τον πόθο γιατί εσύ θα χάσεις.

Να του δίνεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό του.

Πόσο εκνευριστική είναι μια κοπέλα που τηλεφωνεί στον καλό της 24/7; Πολύ! Μην τον πνίγεις γιατί θα σου φύγει. Άσε τον να βγει με τους φίλους του και μην τον πάρεις 100 τηλέφωνα. Θα επιστρέψει σε σένα με χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμη:


Ρωτήσαμε & μάθαμε! 20 άντρες μας αποκάλυψαν την αγαπημένη τους στάση στο σεξ