8 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ο σύντροφός σου είναι ο καλύτερος σου φίλος

8 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ο σύντροφός σου είναι ο καλύτερος σου φίλος

Κολλητός και εραστής; Ο καλύτερος συνδυασμός!

Εάν ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί του εκτελεί χωρίς να το καταλαβαίνει και ρόλου κολλητού τότε έχεις πετύχεις διάνα! Οι επιτυχημένες σχέσεις βασίζονται στη φιλική σχέση μεταξύ των συντρόφων και αυτό είναι σημαντικό συστατικό για να αντέξετε στον χρόνο. Διάβασε τα σημάδια που αποκαλύπτουν πόσο φίλοι είστε...

1. Προτιμάς να περάσεις το Σάββατο βράδυ μαζί του στον καναπέ από το να βγεις για clubbing με τα κορίτσια. Το να κάνεις απολύτως τίποτα μαζί του είναι πιο ενδιαφέρον από οτιδήποτε άλλο.

2. Σου εξομολογείται τα ΠΑΝΤΑ. Τα βράδια στο κρεβάτι ακούς όλες τις "βρώμικες" λεπτομέρειες για τους κολλητούς γιατί δεν θέλει να σου κρύβει τίποτα και ξέρει ότι δεν θα τον προδώσεις.

3. Ξαφνικά αρχίζετε να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Είτε μιλάμε για το Games of Thrones είτε για ποδήλατο είτε για ορειβασία τα χόμπι σας φέρνουν πιο κοντά.

4. Παραγγέλνει ο ένας και ο άλλος στα εστιατόρια. Για εμάς αυτό είναι πραγματική αγάπη! Δεν χρειάζεται να σου πει αν θέλει καλοψημένη ή όχι την μπριζόλα του. Ξέρεις τι θέλει και εκείνος το απολαμβάνει.

5. Μοιράζεστε πολλά εσωτερικά αστεία. Είστε μαζί σε μια κοινωνική εκδήλωση και μόλις ακούσετε κάτι που είπε κάποιος κοιτιέστε και σας πιάνουν νευρικά γέλια. Ο μυστικός κώδικας επικοινωνίας είναι το καλύτερο σας όταν βγαίνετε έξω.

6. Καταλήγετε πάντα ο ένας στον άλλον για συμβουλές. Ξέρει κάθε κρίση που αντιμετωπίζεις στη ζωή σου επαγγελματική ή οικογενειακή. Και όχι μόνο ξέρει σου δίνει πάντα τις καλύτερες συμβουλές γιατί ξέρει και την προσωπικότητά της.

7. Έχετε περάσεις δύσκολες στιγμές και είστε ακόμη μαζί. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια περνούν περίεργες καταστάσεις, αλλά εσείς έχετε περάσει αρκετά εμπόδια και είστε ακόμη μαζί.

8. Τελειώνετε ο ένας τον άλλο... το σάντουιτς, τις προτάσεις, τα αστεία! Το να επικοινωνείτε εγκεφαλικά είναι το καλύτερο συστατικό μιας ισορροπημένες ερωτικής και φιλικής σχέσης.

Διαβάστε ακόμη:

Το ήξερες; Οι συχνότεροι 3 λόγοι που εμποδίζουν τον οργασμό σου