Έχουμε τις απαντήσεις: Τα 5 πολύτιμα μυστικά των ζευγαριών που κάνουν πολύ σεξ

Έχουμε τις απαντήσεις: Τα 5 πολύτιμα μυστικά των ζευγαριών που κάνουν πολύ σεξ

Υπάρχουν τρόποι να απολαμβάνετε μπόλικο σεξ ακόμα και χρόνια μετά την πρώτη σας φορά

Μια ερωτική σχέση με μπόλικο σεξ είναι σαν το γυμνασμένο σώμα. Θέλει κόπο και ιδρώτα! Στην αρχή της σχέσης το πάθος είναι δεδομένο... Μερικά χρόνια αργότερα και με τη ρουτίνα να κυριαρχεί σε κάθε σημείο της κοινής σας ζωής το να καταφέρετε να διατηρήσετε τη λίμπιντο σας σε υψηλά επίπεδα είναι σχεδόν άθλος. Σχετικές έρευνες πάντως κατέληξαν πως τα ευτυχισμένα ζευγάρια με ενεργή σεξουαλική ζωή είχαν 5 μυστικά επιτυχίας. Ποια είναι αυτά;

Δεν σταματούν ποτέ τα ραντεβού
Τα ζευγάρια που απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον μένουν μαζί για πολλά χρόναι. Πρόσφατη έρευνα που έγινε σε δείγμα 100.000 ανθρώπων έδειξε πως ά 88% των ευτυχισμένων ζευγαριών βγαίνουν τακτικά ραντεβού. Τα ραντεβού είναι ένας τρόπος το ζευγάρι να ερωτεύεται ξανά και ξανά. Σύμφωνα με τους ειδικούς αν ποντάρεις στα ραντεβού θα έχεις καλύτερη επικοινωνία μαζί του θα κάνετε περισσότερο σεξ.
Τι να κάνετε: Προγραμματίστε μία βραδιά τουλάχιστον την εβδομάδα να την περνάτε μαζί και έξω από το σπίτι. Μπορεί να κάνετε μια απλή δραστηριότητα, όπως να πάτε σε ένα σεμινάριο μαγειρικής ή να πάτε σινεμά ή να κάνετε κάποιο σποτ. Οτιδήποτε διαφορετικό που απολαμβάνετε και οι δύο.

Αγαπούν το σώμα τους
Οι έρευνες δείχνουν πως η καλή υγεία κάνει καλό στη σεξουαλική ζωή και το αντίθετο. Παλιότερη έρευνα αποκάλυψε μάλιστα πως ο άντρας που κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα ζει περισσότερο. Η μεσογειακή δίαιτα, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο και ψάρι συνδέεται με λιγότερα σεξουαλικά προβλήματα στις γυναίκες με διαβήτη τύπου 2. Παράλληλα η καθημερινή άσκηση βελτιώνει την υγεία της καρδιάς, απελευθερώνοντας ενδορφίνες και μειώνοντας τις ορμόνες του άγχους. Αποτέλεσμα; Η αύξηση της λίμπιντο.
Τι να κάνεις: Υιοθέτησε ένα υγιεινό διαιτολόγιο, ασκήσου καθημερινά, μην καπνίζεις και μην πίνεις. Αν τα κάνεις αυτά το σώμα σου θα έχει περισσότερη ενέργεια και άρα διάθεση για σεξ.

Μιλάνε για όλα
Οι ειλικρινείς συζητήσεις για θέματα που αφορούν το σεξ φέρνουν δύο ερωτικούς συντρόφους πιο κοντά. Το να μιλήσεις για αυτό που σε απασχολεί έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική σου ζωή γιατί όπως λένε οι επιστήμονες το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο είναι το αυτί!
Τι να κάνετε: Μιλήστε ανοιχτά. Όσο περισσότερο μιλάτε για το σεξ τόσο ανεβαίνει η σεξουαλική σας διάθεση. Πες του που θέλεις να σε αγγίζει, τι θες να σου κάνει, αλλά και τι δεν σου αρέσει ή τι θα ήθελες να αλλάξει.

Δεν περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για σεξ
Δεν έχεις διάθεση; Ποιος νοιάζεται! Τα ζευγάρια με ικανοποιητική σεξουαλική ζωή δεν βασίζονται στο αυθόρμητο της διάθεσης. Αν περιμένετε τη στιγμή που και οι δύο θα έχετε διάθεση για σεξ ανάμεσα στο αγχωτικό πρόγραμμα του γραφείου και τις δουλειές του σπιτιού δεν θα συμβεί ποτέ ή καλύτερα θα συμβαίνει σπάνια. Τα έξυπνα ζευγάρια προγραμματίζουν τις συνευρέσεις τους. Επίσης βρίσκουν τον χρόνο να κάνουν κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον να δώσουν φιλιά, να αγκαλιάζοντα αλλά και να στέλνουν προκλητικά μηνύματα στο κινητό. Όλα αυτά βοηθούν στο να κάνετε τον σύντροφό σας να νιώσει περισσότερο επιθυμητός και από το πλύσιμο των πιάτων να βρεθείτε στα σεντόνια του κρεβατιού σας.
Τι να κάνετε: Γράψτε στην ατζέντα σας τα σεξ - ραντεβού σας. Ακόμα και αν είχατε μια δύσκολη μέρα μην ακυρώσετε τη συνεύρεση. Θα σας κάνει καλό.

Δεν αγχώνονται για τον οργασμό
Αν ξεκινάς με στόχο στο σεξ η ικανοποίηση πιθανότατα να μην έρθει ποτέ. Οι ερευνητές βρήκαν πως όταν ένα ζευγάρι έχει στόχο μέσω της σεξουαλικής τους επαφής να έρθουν κοντά συναισθηματικά τότε έχουν περισσότερους οργασμούς. Φυσικά αν είσαι με κάποιον για δέκα χρόνια και έχεις κάνει μαζί του 2.000 φορές σεξ δεν θα έχεις mind blowing sex αλλά η αίσθηση που δημιουργεί το δέσιμο ξεπερνά οτιδήποτε άλλο.
Τι να κάνετε:Κάντε σεξ με φαντασία, αναζητώντας τις φαντασιώσεις του παρτενέρ σας. Αλλάξτε! Στάσεις, μέρος, κρεβάτι και μην σας νοιάζει αν δεν είχατε οργασμό. Αύριο είναι μια διαφορετκή μέρα!

Διαβάστε ακόμη:


Αυτό είναι πραγματική έκπληξη! Τι παρατηρεί ο καλός σου την πρώτη φορά που κάνετε σεξ