Τον θέλεις; Κάνε τον δικό σου για πάντα με 7 «ύπουλα» μυστικά!

Τον θέλεις; Κάνε τον δικό σου για πάντα με 7 «ύπουλα» μυστικά!

Τα ξέρουμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σου

Νομίζεις ότι μπορείς να τον κρατήσεις δίπλα σου μόνο με την εμφάνισή σου; Λάθος! Οι άντρες στην επιλογή μιας συντρόφου ζωής αναζητούν άλλα προσόντα. Για ρίξε μια ματιά και δες πόσα από αυτά έχεις.

1. Να είσαι ενημερωμένη για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Ένας ώριμος άντρας σίγουρα εντυπωσιάζεται από μια γυναίκα που μπορεί να συζητήσει μαζί του από τα πιο αστεία μέχρι τα πιο σοβαρά θέματα.

2. Διατήρησε το σώμα σου σε καλή φόρμα. Οι άντρες είναι οπτικά όντα και ενθουσιάζονται μπροστά στην εικόνα ενός υγιούς αθλητικού σώματος. Ναι η γυμναστική σε κάνει σέξι.

3. Να έχεις αίσθηση του χιούμορ. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά το να μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου είναι σημάδι πόσο άνετη είσαι. Και αυτό οι άντρες το εκτιμούν.

4. Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, κάνε εντατικά μαθήματα. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν. Νιώθουν ότι τους αγαπάς, τους φροντίσεις, τους κακομαθαίνεις. Το σύνδρομο της μαμάς τους θα είναι πάντα εκεί.

5. Μην ξεχνάς τα σέξι εσώρουχα. Ο δικός σου θα έχει μάτια μόνο για σένα αν ξέρει ότι κάτω από τα ρούχα της δουλειάς σου κρύβεται κάτι πολύ ενδιαφέρον.

6. Ανέπτυξε τα δικά σου ενδιαφέροντα. Τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα με χόμπι και πάθος για ενδιαφέροντα.

7. Δείξε το ενδιαφέρον σου για τα χόμπι του. Ακόμα και αν βαριέσαι τα σπορ και το ποδόσφαιρο δείξε τον ενθουσιασμό σου όταν κερδίζει η ομάδα του. Ή τουλάχιστον φτιάξε του σάντουιτς και φέρε του μια μπύρα όσο βλέπει τον αγώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Καλό σαββατοκύριακο! 6 έξυπνοι τρόποι για να σου κάνει όλα τα χατίρια στο κρεβάτι!