9 μικρά μυστικά για να μην σε χωρίσει ποτέ!

9 μικρά μυστικά για να μην σε χωρίσει ποτέ!

Δεν είναι όλες οι άντρες ίδιοι, αλλά τα γυναικεία λάθη είναι κοινά!

Τον θέλεις και το ξέρουμε! Υπάρχει ο τρόπος να τον κρατήσεις για πάντα αν ξεφορτωθείς μερικές ενοχλητικές συνήθειες που ενοχλούν τα αγόρια. Ποιες; Συνέχισε να διαβάζεις...

1. Μην τσακώνεσαι/γκρινιάζεις/φωνάζεις για θέματα που δεν είναι σημαντικά. Το να του γκρινιάζεις όλο το βράδυ επειδή δεν σου είπε πόσο σου πάει το νέο σου φόρεμα απλά δημιουργείς κρίση από το πουθενά και αυτό οι άντρες το βαριούνται περισσότερο και από το σίριαλ που βλέπεις κάθε βράδυ!

2. Να είσαι γενναιόδωρη με τις φιλοφρονήσεις. Κανείς άντρας δεν βαριέται να του κάνουν κομπλιμέντα ειδικά μπροστά στην οικογένειά του και στους φίλους του. Κάνε κομπλιμέντα που τονώνουν τον εγωισμό του όσο πιο συχνά μπορείς.

3. Ξόδεψε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τους φίλους σου. Ακόμα και αν διανύετε την πρώτη περίοδο του απόλυτου έρωτα πρέπει να κάνετε διαλείμματα στον χρόνο που περνάτε μεταξύ σας. Το έχεις ανάγκη εσύ, αλλά και εκείνος.

4. Δοκιμάστε καινούρια πράγματα μαζί. Ακόμα και αν αυτό είναι να ανακαλύψετε ένα καινούριο εστιατόριο. Για έναν περίεργο λόγο οι νέες εμπειρίες ανανεώνουν εσένα, εκείνο και εσάς ως ζευγάρι.

5. Συνόδευσέ τον στις εκδηλώσεις του γραφείου του ή στα οικογενειακά γεύματα. Μπορεί να μην είναι οι αγαπημένες σου δραστηριότητες, αλλά σημαίνει πολλά για εκείνον και είναι εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που θα σε ξεχωρίσουν στα μάτια του.

6. Δοκίμασε πράγματα στο κρεβάτι που δεν έχετε δοκιμάσεις. Αν το ταίρι σου είναι ο άντρας που πάντα ήθελες και πλέον τον εμπιστεύεσαι γιατί να μην δοκιμάσεις μαζί του όσα πάντα σκεφτόσουν, αλλά κάτι σε κρατούσε πίσω. Τώρα ήρθε η ώρα!

7. Μην αναλύεις στους φίλους σου όλα τα κακά της σχέσης σου. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις τηλέφωνο την κολλητή σου και να μειώσεις τον καλό σου. Αλλά θα την αφήσεις να νομίζει πόσο κακός σύντροφος ο καλός σου είναι και έτσι ποτέ δεν θα του δίνει δίκιο ή και ακόμα μπορεί να τον μισήσει. Δεν το θες αυτό πιστεψτέ μας.

8. Μην τον κατασκοπεύεις. Συνήθως όποιος ψάχνει μετά μανίας για κάτι το βρίσκει. Αν του χακάρεις το Facebook θα θεωρήσεις πως ακόμα και η συνομιλία με τη συνάδελφο κρύβει κάτι ερωτικό. Μην πέσεις στην παγίδα.

9. Ζήτησε συγνώμη όταν κάνεις λάθη. Αναγνώρισε τις στιγμές που είσαι άδικη μαζί του και τελείωσε τον τσακωμό σας με μία μικρή απολογία. Θα το εκτιμήσει και θα κάνει το ίδιο όταν εκείνος κάνει λάθη.

Διαβάστε ακόμη:

«Γνωριστήκαμε, έγινε κάτι μεταξύ μας και τώρα μου λέει να μείνουμε φίλοι»