Νομίζετε πως δε σας συμπαθεί; Δείτε τα 4 σημάδια που θα σας το επιβεβαιώσουν

Ερμιόνη Σαρρή
Νομίζετε πως δε σας συμπαθεί; Δείτε τα 4 σημάδια που θα σας το επιβεβαιώσουν

Άλλωστε δεν έιμαστε όλοι τέλειοι...!

Όσο και αν προσπαθείτε να κάνετε τους τριγύρω σας να σας αγαπάνε και να σας εκτιμούν, κάποιες φορές δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα; Αδυνατείτε να καταλάβετε αν ένας συγκεκριμένος άνθρωπος σας συμπαθεί ή όχι; Σας έχουμε τα 4 βασικά σημάδια που θα σας βγάλουν... από το δίλημμα αυτό.

Δείτε ποια είναι:

1.Ο τρόπος που σας κοιτάει: Αν ποτέ δεν έχετε δει ένα χαμόγελο από αυτόν το άνθρωπο ή δεν έχετε ακούσει μία γλυκιά κουβέντα, δεν είναι τυχαίο. Μάλλον δεν είστε ο τύπος του.

2.Σας κατηγορεί επανειλημμένα: Αν συνηθίζει να σας κατηγορεί συνέχεια για ό,τι συμβαίνει τριγύρω σας, τότε κάτι δεν πάει καλά. Αν στην πραγματικότητα είστε αθώα τις περισσότερες από αυτές, τότε ήρθε η ώρα να πάρετε τα μέτρα σας.

3.Αποφεύγει τις κοινές σας εμφανίσεις: Eσείς έχετε όλη την καλή διάθεση να βγείτε, να πάτε ένα σινεμά, να πιείτε ένα ποτό και αυτός είναι πάντα με τη δικαιολογία στο στόμα. Μα πόσες φορές μπορεί να είναι κουρασμένος ή να έχει ήδη κανονίσει το πρόγραμμά του. Κάτι μας «βρωμάει», δε σας το κρύβουμε!

4.Μαθαίνετε ότι σας κουτσομπολεύει: Φίλοι και γνωστοί έρχονται και σας λένε ότι σας κοροϊδεύει πίσω από την πλάτη σας; Μην μας πείτε ότι καταβάθος σας αγαπάει. Αυτό μάλλον πρέπει να το βγάλετε από το μυαλό σας!

Διαβάστε ακόμα:

Σε μπερδεύει; 12 σημάδια αποκαλύπτουν ότι δεν σε βλέπει και τόσο φιλικά!