5 πράγματα που πρέπει να έχεις μάθει για το σεξ

5 πράγματα που πρέπει να έχεις μάθει για το σεξ

Εμπειρία μπορεί να έχεις τις γνώσεις όμως τις έχεις;

1. Η μέθοδος αντισύλληψης που χρησιμοποιείς είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Η ενημέρωση μας γύρω από το σεξ προέρχεται δυστυχώς από το Google και από τις πιο έμπειρες φιλενάδες μας. Οι μύθοι όμως που κυκλοφορούν όπως το ότι μπορείς να μείνεις έγκυος μόνο μερικές φορές το μήνα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή σου με έναν τρόπο που δεν ήθελες εξαιτίας της κακής πληροφόρησης. Ενημερώσου σωστά από γιατρούς και επέλεξε μαζί τους αν είναι προτιμότερο να παίρνεις αντισυλληπτικό χάπι ή να χρησιμοποιείς προφυλακτικό.

2. Το σώμα σου είναι τέλειο. Όταν είσαι 20 νομίζεις ότι το σώμα σου έχει ατέλειες. Όταν πας 30 και κοιτάξεις φωτογραφίες σου από τότε θα πεις "καλά, είχα πολύ ωραίο σώμα". Για αυτό πρέπει να εκτιμάς το σώμα σου, να μην είσαι αυστηρή και να μην επηρεάζεσαι από όσα βλέπεις στα περιοδικά. Το σώμα σου πρέπει να το αγαπήσεις για να το αγαπήσει και ο σύντροφός σου.

3. Ο τρόπος που σε φιλάει είναι ο τρόπος που θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Είναι γνωστή η διαπίστωση πως οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρεις για εκείνον μπορεί να στο αποκαλύψει το πρώτο του φιλί. Αδέξιος; Επιθετικός; Τρυφερός; Αν σου αρέσει πολύ, αλλά δεν σου αρέσει ο τρόπος που φιλάει δεν χρειάζεται να χωρίσεις, αλλά χρειάζεται να του το πεις. Εξήγησέ του τι σου αρέσει και τι όχι και τι θα ήθελες να αλλάξει. Αν δεν αλλάξει το ξανασυζητάμε.

4. Μπορείς να σταματήσεις τη συνεύρεση όποια στιγμή θες. Αν περνάς μαζί του όμορφα και θες να συνεχίσεις καλώς. Αν κάτι σε χάλασε έχεις δικαίωμα να το πεις και να σταματήσεις. Κυρίως σε πιο μικρές ηλικίες οι άντρες είναι πιο πιεστικοί, αλλά δεν χρειάζεται να υποκύψεις στην πίεση. Είναι δική σου απόφαση. Και μην τον αφήσεις να σου πει ότι επειδή πήγες σπίτι του και φιληθήκατε είσαι υποχρεωμένη να το φτάσεις ως το τέρμα.

5. Το σεξ είναι καλύτερο με κάποιον που αγαπάς. Δεν θα κάνουμε κριτική στο σεξ που μπορεί να κάνει μια γυναίκα με έναν άντρα που δεν είναι σε σχέση, αλλά ένα είναι σίγουρο. Το σεξ που θα μοιραστείς με έναν άντρα που έχει συναισθήματα για σένα και εσύ για εκείνον προσφέρει διπλή ικανοποίηση και τίποτα δεν μπορεί να το ξεπεράσει. Γιατί μόνο έτσι απολαμβάνει το και σώμα αλλά και το μυαλό. Για να στο εξηγήσουμε καλύτερα το σεξ με κάποιον "φίλο" είναι σαν ορεκτικό το σεξ, όμως, με τον σύντροφό σου είναι το κυρίως πιάτο. Και ποια γυναίκα θέλει να μένει στο πρώτο πιάτο; Καμία!

Διαβάστε ακόμη:

9 μικρά μυστικά για να μην σε χωρίσει ποτέ!